Ο Σκλαβενίτης ετοιμάζει κάτι μεγάλο - Θα κάνει προσλήψεις για...

Σας αγορά σίγουρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σκλαβενίτης ετοιμάζει κάτι μεγάλο - Θα κάνει προσλήψεις για...

Το επόμενο βήμα του Σκλαβενίτη θα είναι μεγάλο αφού λόγω αυτού θα καλυφθούν κι άλλες θέσεις εργασίας και θα μειωθεί η ανεργία! Όπως αναφέρουν πληροφορίες η αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα επενδύσει στο... διαδίκτυο!

Ενισχυμένες επιδόσεις πέτυχε ο Όμιλος Σκλαβενίτης και η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ το 2019, χρονιά κατά την οποία ολοκληρώθηκε το πλάνο ανακαίνισης του δικτύου της πρώην Μαρινόπουλος. Σε επίπεδο ομίλου ο κύκλος εργασιών έφθασε τα 3,28 δισ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων σε 4,2 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 60,2 εκατ. Ευρώ το 2018. Η αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου και της ΕΥΣ, αναμένεται ότι θα ενισχυθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια.

Στα προσεχή σχέδια της Σκλαβενίτης προτεραιότητα αποτελεί η online παρουσία, η οποία αναμένεται να αναπτυχθεί περαιτέρω μέχρι το τέλος του 2020 με το λανσάρισμα του sklavenitis.gr και την ενίσχυση των διαθέσιμων υποδομών που θα υποστηρίξουν την βέλτιστη λειτουργία του.

Δείτε εδώ τι μισθούς δίνουν στον Σκλαβενίτη!

Πηγή: autodioikisi.gr

Σημαντική ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη - Αφορά όλους τους εργαζομένους του

«Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση, οι Εργαζόμενοι που υπάγονται στις ευπαθείς ομάδες λόγω Covid-19 και επιθυμούν να απέχουν από την εργασία τους, μπορούν να υποβάλουν αίτημα για να εργαστούν εξ αποστάσεως, εφόσον η εργασία δύναται να παρασχεθεί με αυτόν τον τρόπο.

Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εξ αποστάσεως εργασία, μπορούν να εργάζονται χωρίς να έρχονται σε επαφή με το κοινό. Αν ωστόσο ούτε αυτό είναι εφικτό, οι συμβάσεις εργασίας τους αναστέλλονται έως τις 30/09/2020, διάστημα κατά το οποίο λαμβάνουν αποζημίωση ειδικού σκοπού από το κράτος.

Για τα ανωτέρω, οι Εργαζόμενοι πρέπει να προσκομίσουν ιατρική γνωμάτευση, στο Γραφείο του Οργανικού τους Συνόλου σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη “ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ”, υποβάλλοντας παράλληλα χειρόγραφα το αίτημά τους».

Σκλαβενίτης ανακοίνωση

Να σημειώσουμε πως, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης, πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για τη χώρα μας, και για ακόμα μία φορά, κατάφερε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλους τους καταναλωτές της και γενικότερα στην κοινή γνώμη.