Θρίλερ στην Στυλίδα - Βρήκαν πτώμα γυναίκας να επιπλέει

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στην Στυλίδα -  Βρήκαν πτώμα γυναίκας να επιπλέει

Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρυσαν ψαράδες στη Στυλίδα το πρωί της Τρίτης, όταν εντόπισαν το πτώμα μιας γυναίκας να επιπλέει.

Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό για να ανασύρει το πτώμα της γυναίκας, ενώ σύμφωνα με το LamiaReport πρόκειται για αλλοδαπή, πιθανότατα Αλβανίδα ηλικίας 50 ετών περίπου, η οποία δεν ήταν γνωστή στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα καθόταν μόνη της, μέχρι πολύ αργά το βράδυ, σε καφετέρια της παραλίας και έπινε.

«Ήταν πολύ στεναχωρημένη και δεν μιλούσε σε κανέναν. Τη ρωτήσαμε αν θέλει κάποια βοήθεια και μας απάντησε αρνητικά...», είπε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport, που την είδε για τελευταία φορά γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα.

Στυλίδα πτώμα γυναίκας

Τα πράγματά της τα είχε αφήσει εκεί που καθόταν, στις καρέκλες της καφετέριας, όπως και το κινητό της, το οποίο ήταν κλειστό, ενώ η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα με τα ρούχα της.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε. Το ένα σενάριο είναι να έκανε βόλτα στην προβλήτα από το λιμανάκι και ζαλισμένη, όπως ήταν, να έπεσε στη θάλασσα και το δεύτερο σενάριο είναι να έβαλε τέλος η ίδια στη ζωή της.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας. Θρίλερ επικρατεί και στην Καλαμάτα μετά από τον πυροβολισμό 18χρονου.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ στην Κύπρο με πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Θρίλερ επικράτησε στην Κύπρο, καθώς βρέθηκε πτώμα 64χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον 25χρονο γιο του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σήμερα (24/8) το πρωί, του εντοπισμού του πτώματος είχε προηγηθεί δήλωση εξαφάνισης από φιλικό πρόσωπο 64χρονου ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα ημέρες, ενώ πρόσφατα στην Ελλάδα βρέθηκε πτώμα πίσω από γήπεδο.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στο σημείο εντοπισμού μετέβησαν οι ιατροδικαστές Σ. Σοφοκλέους, Ν. Χαραλάμπους και Ο. Ορθοδόξου οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία, κατά την οποία ηγέρθησαν υπόνοιες εγκληματικής ενέργειας. Κρίθηκε αναγκαία η άμεση διενέργεια νεκροτομής, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι στη σορό υπήρχαν πέντε τραύματα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας και ανακρίσεων, ο 25χρονος γιος του θύματος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο ίδιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9/8/2020, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν στις σχέσεις τους. Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες. Συγκλονίζει η γυναίκα που εντόπισε ένα άλλο πτώμα στην περιοχή Βοτσαλάκια

Πηγή: Athensmagazine.gr