Συγκλονίζει το μήνυμα φίλου για τον Παύλο Φύσσα

Με αφορμή την σημερινή μέρα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει το μήνυμα φίλου για τον Παύλο Φύσσα

Μήνυμα για τον Παύλο Φύσσα και τη σημερινή μέρα, τη μέρα που βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, έστειλε φίλος του αδικοχαμένου μουσικού στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Το μήνυμά του έχει ως εξής:

«Ο Παύλος για μένα ήταν οικογένειά μου, 15 χρόνια φίλοι. Αύριο δεν περιμένουμε να δικαιωθεί ο Παύλος, αυτό θα σου έλεγε και η Μάγδα. Το θέμα πλέον είναι κοινωνικό και όχι ηθικό! Για μας δικαίωση είναι να μη χαθεί άλλο παιδί και να χαθεί αυτή η ιδέα από την κοινωνία μας»

Μαυροφορεμένη και υποβασταζόμενη εμφανίστηκε σήμερα στη δίκη η μητέρα του Φύσσα - Βίντεο ντοκουμέντο!

Μήνυμα φίλου Παύλου Φύσσα

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Γεμάτες οι ταράτσες με αντιεξουσιαστές γύρω από το Εφετείο

Πάνω από 2.000 χιλιάδες αστυνομικοί είναι στο επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι το πώς θα κινηθούν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου βρίσκονται στις ταράτσες κτιρίων στην Αλεξάνδρας.

Επί της οδού Δέγλερη στις ταράτσες έξι κτιρίων από τα Προσφυγικά, υπάρχουν αντιεξουσιαστές με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και όλη την ώρα πετάει από πάνω τους drone της Αστυνομίας που δίνει συνεχώς εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ.

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!

Οι αστυνομικοί βρίσκονται πέριξ των κτηρίων των Προσφυγικών που τελούν υπό κατάληψη και παρακολουθούν προς το παρόν με διακριτικό τρόπο τις κινήσεις των νεαρών που είναι ακροβολισμένοι πάνω στις ταράτσες.

Δίκη χρυσής αυγής αντιεξουσιαστές

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα: