Απόφαση - «βόμβα» από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Πελάτες σας αφορά

Πολύ σημαντικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απόφαση - «βόμβα» από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Πελάτες σας αφορά

Σκέτη «βόμβα» είναι η απόφαση που πήρε πριν από μερικές μέρες η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, ΑΒ Βασιλόπουλος. Αν είστε κι εσείς πελάτης των σούπερ μάρκετ της αλυσίδας, τότε σίγουρα η είδηση αυτή που κυκλοφόρησε σας αφορά!

Από τον Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται, ότι η αρμόδια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μπορούμε Saving Food-Saving Lives», στο πλαίσιο Διεθνούς Πρωτοβουλίας του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον COVID-19, διέθεσε διατακτικές (έγχαρτες δωροεπιταγές ΑΒ) αξίας 118 ευρώ ανά ωφελούμενο, για την κάλυψη διατροφικών αναγκών πληγέντων από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19.

ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωση

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος για τον μήνα Σεπτέμβριο, έχουν την δυνατότητα εξαργύρωσης των διατακτικών σε οποιαδήποτε κατάστημα της αλυσίδας σουπερ μάκετ ΑΒ Βασιλόπουλος επιθυμούν, εντός τριών μηνών από την παραλαβή τους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τους μήνες Οκτώβριο – Νοέμβριο – Δεκέμβριο του έτους 2020 και θα ωφεληθούν συνολικά δέκα έξι (16) οικογένειες, μέσω του Προγράμματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη και ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης, ευχαριστούν θερμά τους φορείς και συνεργάτες του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – COVID – 19» για την συνεργασία μας και την εξαιρετική πρωτοβουλίας τους, για την αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Εσείς γνωρίζατε τι μισθούς δίνουν στους υπαλλήλους τους τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος; Δείτε εδώ!

Πηγή: athensmagazine.gr

Πελάτες των ΑΒ Βασιλόπουλος προσοχή - Έκτακτη ανακοίνωση για το... καλό σας

Είστε δυσαρεστημένοι από ένα προϊόν των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Η απάντηση βρίσκεται στην παρακάτω ανακοίνωση!

Η απάντηση της εταιρείας είναι η εξής:

"Φυσικά και μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα. Αν και τα προϊόντα μας έχουν πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας οι παρατηρήσεις σας είναι πολύτιμες για μας. Αν διαπιστώσατε κάποιο ελάττωμα σε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από τα καταστήματα ΑΒ το επιστρέφετε άμεσα στο κατάστημα.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση που έβγαλαν εχθές τα σούπερ μάρκετ, σίγουρα σας αφορά!

Το κατάστημα το τοποθετεί σε ειδική κόκκινη τσάντα (Red Bag) για επιστροφή στο Τμήμα του Ποιοτικού Ελέγχου από όπου το εντοπισμένο πρόβλημα διερευνάται με προσοχή και το αποτέλεσμα γνωστοποιείται άμεσα."

Πηγή: Athensmagazine.gr