Σημαντική ενημέρωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Αφορά όλους τους πελάτες

Μεγάλη προσοχή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ενημέρωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Αφορά όλους τους πελάτες

Μόλις χθες κυκλοφόρησε μία πολύ σημαντική ενημέρωση για τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία σε κάθε περίπτωση αφορά όλους τους πελάτες της. Αν είστε κι εσείς καταναλωτής του σούπερ μάρκετ, δώστε μεγάλη προσοχή.

Αυτή είναι η σημαντική ενημέρωση για τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για τη νοθεία του μελιού» έτους 2020, προέβη σε δειγματοληψία των προϊόντων:

Μέλια ανθέων, εμπορικής ονομασίας «365 Honey Blossom», καθαρού βάρους 500g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 0270018 και ημερομηνία λήξης 27/01/2023 και καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 0720072 09SM2 και ημερομηνία λήξης 12/03/2023. Τα ανωτέρω προϊόντα συσκευάζονται για την επιχείρηση «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», από την επιχείρηση «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΛΙΟΥ, ΑΦΟΙ Δ. & Λ. ΚΕΚΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

Μετά από την εξέταση των ανωτέρω δειγμάτων διαπιστώθηκε η παρουσία της χημικής ουσίας 4-μεθυλ-ιμιδαζόλιο (4-ΜΕΙ), η οποία αποτελεί δείκτη της παρουσίας των πρόσθετων χρωστικών «καραμελόχρωμα Ε150c και Ε150d», οι οποίες δεν επιτρέπονται στο μέλι και χαρακτηρίστηκαν ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων των εν λόγω προϊόντων και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν, ενώ αντίστοιχος συναγερμός σήμανε και για τον Σκλαβενίτη.

Απόφαση - «βόμβα» από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Πελάτες σας αφορά

Σκέτη «βόμβα» είναι η απόφαση που πήρε πριν από μερικές μέρες η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, ΑΒ Βασιλόπουλος. Αν είστε κι εσείς πελάτης των σούπερ μάρκετ της αλυσίδας, τότε σίγουρα η είδηση αυτή που κυκλοφόρησε σας αφορά!

Από τον Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται, ότι η αρμόδια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μπορούμε Saving Food-Saving Lives», στο πλαίσιο Διεθνούς Πρωτοβουλίας του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον COVID-19, διέθεσε διατακτικές (έγχαρτες δωροεπιταγές ΑΒ) αξίας 118 ευρώ ανά ωφελούμενο, για την κάλυψη διατροφικών αναγκών πληγέντων από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19.

ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωση

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος για τον μήνα Σεπτέμβριο, έχουν την δυνατότητα εξαργύρωσης των διατακτικών σε οποιαδήποτε κατάστημα της αλυσίδας σουπερ μάκετ ΑΒ Βασιλόπουλος επιθυμούν, εντός τριών μηνών από την παραλαβή τους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τους μήνες Οκτώβριο – Νοέμβριο – Δεκέμβριο του έτους 2020 και θα ωφεληθούν συνολικά δέκα έξι (16) οικογένειες, μέσω του Προγράμματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη και ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης, ευχαριστούν θερμά τους φορείς και συνεργάτες του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – COVID – 19» για την συνεργασία μας και την εξαιρετική πρωτοβουλίας τους, για την αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Εσείς γνωρίζατε τι μισθούς δίνουν στους υπαλλήλους τους τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος; Δείτε εδώ!

Πηγή: athensmagazine.gr