Έφυγε από τη ζωή πρωταγωνίστρια του Two And A Half Man

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έφυγε από τη ζωή πρωταγωνίστρια του Two And A Half Man

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 77 ετών η ηθοποιός Κοντσάτα Φέρελ. Η Φέρελ, έγινε γνωστή κυρίως σε όλο τον κόσμο από την σειρά Two and a Half Men,

Πρωταγωνιστούσε τις πρώτες 8 σεζόν ο Τσάρλι Σιν (και στη συνέχεια ο Αστον Κούτσερ) παίζοντας τον ρόλο της Μπέρτα, της οικονόμου του σπιτιού του Τσάρλι η οποία πάντα φρόντιζε να περνούν όλα με τον τρόπο της και να πετά «φαρμακερές» ατάκες.

Η Φέρελ, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Σέρμαν Οουκς στην Καλιφόρνια, από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο «πέθανε γαλήνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της». Από τον περασμένο Μάιο η Φέρελ είχε προβλήματα με την καρδιά της και υπέστη σειρά από καρδιακά επεισόδια. Μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα. Πέθανε επίσης γνωστή ηθοποιός του Hollywood

two and a half man

Θρήνος - Πέθανε η ηθοποιός Γοργώ Χρέλια

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, Γοργώ Χρέλια, κόρη του ηθοποιού Ρολάνδου Χρέλια, που ήταν θρυλική “φιγούρα” των μπουλουκιών και ξαδέλφη του Κώστα Χρέλια.

Η ηθοποιός που γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1942, άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας: «Η Γοργω Χρελια , της μεγάλης οικογένειας των μπουλουκτζηδων των Χρεληδων, η όμορφη και μπριόζα ηθοποιός που άφησε την σφραγίδα της στον ελληνικό κινηματογράφο του 60»

Θρήνος στο χώρο της ποίησης: Πέθανε η Έλένη Στριγγάρη

Πέθανε, σε ηλικία 70 ετών, η ποιήτρια Έλενα Στριγγάρη, που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Η Εταιρεία Συγγραφέων εκφράζει με ανακοίνωσή της τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο της ποιήτριας.

Δημοσίευσε τις ποιητικές συλλογές: «Υπό το φως των προβολέων», Αθήνα 1970, και «Ακάλυπτος χώρος», Αθήνα 1974. Το 1991 επιμελήθηκε την ανθολογία της Νομαρχίας Αθήνας, «Μπαλαντέζα».

Ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε πολλές ανθολογίες και λογοτεχνικά περιοδικά. Επίσης, ποιήματά της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και βουλγαρικά