Κορωνοϊός: Και τρίτος νεκρός τις τελευταίες ώρες

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Και τρίτος νεκρός τις τελευταίες ώρες

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας, με δύο ηλικιωμένους και έναν 59χρονο να καταλήγουν την Τετάρτη.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για έναν 79χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας και μια 89χρονη στο «Αλεξάνδρα».

Ο μεν άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα, ωστόσο η 89χρονη όχι. . Σε καραντίνα ο Χρυσοχοίδης!

Κορωνοϊός: Ακόμη δύο θάνατοι στη χώρα μας

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς ακόμα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, Τετάρτη (14/10).

Ακόμη δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν άντρα 79 ετών με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, καθώς και για μια γυναικά 89 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στον νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη, 408 νέα κρούσματα του κορωνοϊού και 6 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους.

Θετικός στον κορωνοϊό αστυνομικός που συμμετείχε στα μέτρα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Σε καραντίνα έχουν τεθεί οι αστυνομικοί διμοιρίας της Αστυνομίας Φθιώτιδας, που πήραν μέρος στα έκτακτα μέτρα για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, καθώς ένας αστυνομικός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το Lamiareport, αστυνομικός που πήρε μέρος στην επιχείρηση επέστρεψε το Σαββατοκύριακο και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Το τεστ που έκανε έδειξε ότι είναι θετικός και αμέσως σήμανε συναγερμός στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Ο ίδιος και οι συνάδελφοί του ειδοποιήθηκαν και έχουν μπει σε καραντίνα περίπου 30 άτομα, καθώς συμπεριλήφθηκαν και οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στα μέτρα στη Δομή της Ριτσώνας και ήταν μαζί στο λεωφορείο.

Οι αστυνομικοί της διμοιρίας, που δεν μπήκαν στην αίθουσα του Εφετείου, έχουν υποβληθεί σε τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Πηγή: protothema.gr