Κρήτη: Βρήκε την μητέρα του απαγχονισμένη στην αποθήκη

Ασύλληπτη τραγωδία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρήτη: Βρήκε την μητέρα του απαγχονισμένη στην αποθήκη

Με τραγικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή της μια γυναίκα σε χωριό της ενδοχώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες η 57χρονη αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού ενώ το άψυχο σώμα της εντόπισε ο γιός της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που είχε χάσει τον άντρα της εντοπίστηκε σε μία αποθήκη δίπλα στο σπίτι της.

Η ίδια μάλιστα πριν την αυτοχειρία, φέρεται να κλείδωσε το σπίτι της, να τοποθέτησε τα κλειδιά σε ένα βαρέλι που υπήρχε στο χώρο ενω στη συνέχεια πήρε μία σκάλα ανέβηκε και κρεμάστηκε με μοιραίες συνέπειες.

Οι λόγοι για τους οποίους η γυναίκα έδωσε τέλος στην ζωή της παραμένουν άγνωστοι. Τραγωδία και στον Πύργο!

Πηγή: cretalive

Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε πυλωτή

Μια νέα τραγωδία αποκαλύφθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε πυλωτή οικίας στη περιοχή του Μασταμπά.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ για τον ηλικιωμένο ωστόσο ήταν ήδη αργά. Οι λόγοι που οδήγησαν τον 88χρονο στην αυτοχειρία παραμένουν άγνωστοι. Επίσης, ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα και στην Καλαμάτα με μια 39χρονη να εντοπίζεται απαγχονισμένη στο σπίτι της

Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρά δύο παιδιά και μια γυναίκα σε ναυάγιο με μετανάστες!

Τραγωδία στην Κρήτη με ακόμα ένα ναυάγιο μεταναστών. Σε εξέλιξη είναι η διάσωση, ενώ έχουν ανασυρθεί οι σοροί μιας γυναίκας και δυο παιδιών

Σε εξέλιξη είναι και σήμερα μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, 12 ναυτικά μίλια ανατολικά της Κρήτης.

Μία επιχείρηση του λιμενικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, μετά τη βύθιση σκάφους, πιθανότατα θαλαμηγού, που μετέφερε άγνωστο αριθμό μεταναστών και προσφύγων. Έως τώρα έχουν διασωθεί 57 άτομα, ενώ έχουν ανασυρθεί τρεις σοροί, μίας γυναίκας και δύο παιδιών. Θρίλερ και στο Ζούμπερι!

Οι σοροί με 19 διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Σητείας από ένα παραπλέον πλοίο και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού. Στο σημείο των ερευνών βρίσκονται πέντε παραπλέοντα πλοία, ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο super puma και αεροσκάφος του λιμενικού.
Το σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες και πρόσφυγες δεν έχει γίνει γνωστό από που ξεκίνησε και ποιος ήταν ο προορισμός του. Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, αμέσως μόλις ενημερώθηκε χθες για το συμβάν, βρέθηκε στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης όπου και έδωσε εντολή να διατεθεί κάθε πρόσφορο μέσο στην περιοχή για την επιχείρηση.

πηγή: iefimerida