Ανακοινωθέν από τα Lidl - Αφορά όλους τους πελάτες

Μεγάλη προσοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινωθέν από τα Lidl - Αφορά όλους τους πελάτες

Μόλις σήμερα, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl εξέδωσε ένα έκτακτο ανακοινωθέν για μία σημαντική απόφαση που πήρε, η οποία σε κάθε περίπτωση σας αφορά, εάν είστε κι εσείς πελάτης των σούπερ μάρκετ.

Ψηλά έχει ανεβάσει η Lidl Ελλάς τις επιδόσεις της, όπως και τον πήχη των επιδιώξεών της, βασισμένη σε ένα νέο γενναίο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 350 εκατ. ευρώ μέχρι το 2023.

Διαβάστε αναλυτικά το ανακοινωθέν από τα Lidl

Στα 20 χρόνια δραστηριότητάς της στην Ελλάδα η αλυσίδα έχει επενδύσει στην ανάπτυξη του δικτύου, σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, πετυχαίνοντας να αναπτύσσεται διαρκώς και πλέον να κατέχει ένα ισχυρό μερίδιο αγοράς. Δείτε εδώ και μία ανάρτηση των Lidl στο Facebook που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Το 2019, χρονιά που το σύνολο του οργανωμένου λιανεμπορίου αναπτύχθηκε οριακά κατά 2% περίπου, η Lidl Ελλάς πέτυχε αύξηση κύκλου εργασιών κατά 8,8% γεγονός που την καθιστά από τους κερδισμένους. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μέσα από τη βελτίωση όλων των επιμέρους δεικτών πωλήσεων, καθώς η αλυσίδα διεύρυνε την πελατειακή της βάση, αύξησε την επισκεψιμότητα στα καταστήματα της, ενώ παράλληλα το μέσο καλάθι αγορών μεγάλωσε.

Lidl ανακοίνωση

To 2020 μπορεί το lockdown και η μετατόπιση της ζήτησης των καταναλωτών να ευνόησε συνολικά τον κλάδο των σούπερ μάρκετ με αυξημένες πωλήσεις, ωστόσο, ανέδειξε και νέες προκλήσεις προσαρμογής στις ιδιαίτερες συνθήκες. Η Lidl Ελλάς μόνο κατά την περίοδο του lockdown προσέλαβε περισσότερους από 450 νέους εργαζόμενους, οι οποίοι αντιστοιχούν σε μόνιμες θέσεις απασχόλησης, ανεβάζοντας πλέον το συνολικό αριθμό του προσωπικού της σε περισσότερους από 6.500 εργαζόμενους.

Πηγή: athensmagazine.gr

Η ανακοίνωση των Lidl που προκάλεσε παραλήρημα στους καταναλωτές

Παραλήρημα έχει προκαλέσει στους καταναλωτές, μια ανακοίνωση που «έσκασε» χθες Δευτέρα 19/10 από τα Lidl για τη νέα εβδομάδα που διανύουμε. Σας αφορά όλους.

Συγκεκριμένα, κάθε νέα εβδομάδα η αγαπημένη αλυσίδα των super market, βγάζει προσφορές που βοηθούν στην τσέπη του πελάτη τους.

Έτσι λοιπόν, από τις 19/10 θα βρειτε στα Lidl, την προσφορά Lidl Plus! Σε αυτές τις προσφορές, θα βρείτε προϊόντα στη μισή τιμή. Όπως ζυμαρικά, φρούτα κ.α.

Ενώ, από τις 19/10 έχουν ξεκινήσει και οι super προσφορές! Δείτε τις όλες αναλυτικά...

Lidl προσφορές εβδομάδας

TAGS