Κορωνοιός: Θετική καθηγήτρια σε σχολείο της Λαμίας

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοιός: Θετική καθηγήτρια σε σχολείο της Λαμίας

Το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου προκλήθηκε αναστάτωση στη Λαμία και συγκεκριμένα στο 5ο Γυμνάσιο, όταν ανακοινώθηκε ότι το σχολείο κλείνει για απολύμανση, καθώς καθηγήτρια που εργάζεται σε αυτό βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η γυναίκα βρισκόταν σε καραντίνα από τη Δευτέρα, ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος και ανακοινώθηκε ως θετική αργά το βράδυ της Τετάρτης. Βάσει πρωτοκόλλου αναστέλλεται η λειτουργία (από 20/10) του Γ2 Τμήματος του 5ου Γυμνασίου στο οποίο είχε διδάξει 48 ώρες νωρίτερα, ενώ το σχολείο έκλεισε για προληπτική απολύμανση.

Θυμίζουμε ότι βάσει των ιχνηλατήσεων που έφεραν νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχει ανακοινωθεί η αναστολή λειτουργίας για 14 ημέρες των τμημάτων Β3 στο 6ο ΓΕΛ Λαμίας, η Β’ Τάξη στο 20ο Δημοτικό και το 1ο Τμήμα του 26ου Νηπιαγωγείου. Ακόμα 2 νεκροί σήμερα στην χώρα μας!

Κορωνοϊός: Θετικός ο Αχιλλέας Μπέος - Βρίσκεται στο νοσοκομείο

Ο Αχιλλέας Μπέος, ο Δήμαρχος του Βόλου, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό το μεσημέρι της Τετάρτης και νοσηλεύεται στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου. Ο Δήμαρχος έκανε τρία τεστ, με τα δύο πρώτα να βγαίνουν αρνητικά.

Το γεγονός αυτό το έκανε γνωστό μέσα από την αντίστοιχη ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

μπεος