Lidl: Η απάτη με τα προϊόντα σε προσφορά - Γι' αυτό δεν τα προλαβαίνετε σχεδόν ποτέ!

Πρώην υπάλληλος καταστημάτων τα βγάζει όλα στη φόρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Lidl: Η απάτη με τα προϊόντα σε προσφορά - Γι' αυτό δεν τα προλαβαίνετε σχεδόν ποτέ!

Αναρωτιέστε κι εσείς γιατί πάντα όταν βγάζουν τα Lidl προϊόντα σε προσφορά δεν βρίσκεται ποτέ κανένα στο κατάστημα της γειτονιάς σας; Πρώην υπάλληλος των σούπερ μάρκετ αποκάλυψε στο makeleio.gr για πρώτη φορά την μεγάλη... απάτη!

Παρακάτω θα διαβάσετε την καταγγελία του υπαλλήλου όπως ακριβώς σημειώθηκε στο makeleio.gr:

“Εργαζόμουν ως φύλακας σε κατάστημα LIDL στην Θεσσαλονίκη.

Αυτή η απάτη με τις προσφορές ισχύει για όλα τα προιόντα. Δηλαδή φέρνουνε από τα προιόντα που κάνουνε διαφήμιση λίγα κομμάτια και στον κόσμο λένε ότι τελείωσαν από νωρίς. Προσφάτως είχε πάει στην Γερμανία μία γνωστή μου και μου είπε πως ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο χεριών στα LIDL Γερμανίας το οποίο κοστίζει 0,79 Ε το αντίστοιχο εδώ στην Ελλάδα κοστίζει 1,76 Ε,το ίδιο ισχύει για όλα τα προιόντα.

Ακόμη είχα παρατηρήσει πως επί καθημερινή βάση πελάτες κάνανε παράπονα πως άλλη τιμή είχαν στα ράφια και άλλη τιμή περνούσε στο ταμείο.μιλάμε για μία διαφορά της τάξεως 4 με 5 λεπτών.

Τέλος δεν είναι δυνατόν να έχουν στα ψυγεία αλλαντικά τα οποία λήγουν σε δύο με τρεις ημέρες και να τα πουλούν με έκπτωση 30%,υπάρχει ταμπέλα η οποία αναγράφει πως τα συγκεκριμένα προιόντα λήγουν σε λίγες ημέρες αλλά όπως γνωρίζουμε η αλλαντίαση είναι από τις χειρότερες δηλητηριάσεις.

Με έκπτωση πουλούν και κοτόπουλα και κρέατα που λήγουν σε 3 με 4 ημέρες αλλά τις περισσότερες φορές υπάρχει ταμπέλα η οποία αναγράφει μόνο την έκπτωση και όχι ότι λήγουν σύντομα.”

Διαβάστε εδώ επίσης τι πρέπει να προσέξετε στο ταμείο για να μην σας χρεώσουν παραπάνω λεφτά!

Προσφορές Lidl - Ισχύουν από 19 έως 25/10

Τα Lidl μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο διαδίκτυο έκαναν μια μοναδική ανακοίνωση, η οποία αφορά όλους τους πελάτες των super market. Από Δευτέρα 19/10, θα ξεκινήσουν οι προσφορές της νέας εβδομάδας.

Η αλυσίδα, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και από αύριο θα έχουν μειωμένες τιμές σε αρκετά από τα προϊόντα τους. Όπως τρόφιμα, προϊόντα προσωπική υγιεινής, αλλά και καθαριστικά.

Αυτές οι προσφορές ισχύουν από Δευτέρα 19/10 στα Lidl και είναι για όλους τους πελάτες

Lidl προσφορές από Δευτέρα 19/10

Οι προσφορές είναι super και ισχύουν από Δευτέρα 19/10, έως και την Κυριακή 25/10. Δεν πρέπει να τις χάσετε! Υπάρχουν όλες αναλυτικά εδώ.

TAGS