Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Τροχαίο ατύχημα με νεκρή φοιτήτρια

Στο νοσοκομείο ο ξάδερφος της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Τροχαίο ατύχημα με νεκρή φοιτήτρια

Στην Αμαλιάδα τα ξημερώματα σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό με μία 23χρονη φοιτήτρια να χάνει την ζωή της σε τροχαίο ατύχημα ενώ ο ξάδερφος της χαροπαλεύει για την ζωή του στο νοσοκομείο.

Επίσης ένας 74χρονος είχε τροχαίο ατύχημα όπου και έχασε την ζωή του την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 30χρονος και στην οποία επέβαινε η 23χρονη, εξετράπη, από άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία της στο δρόμο που συνδέει την Αμαλιάδα με την εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Μετά την εκτροπή, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 23χρονη.

Το νήμα της ζωής της, κόπηκε ακαριαία. Σύμφωνα με το dete.gr, η άτυχη Αλίκη Καυκά από την Αμαλιάδα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, στην τοπική κοινωνία. Η είδηση του θανάτου της, έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ζωή της χάθηκε, στην γκρίζα άσφαλτο του δρόμου. Όλοι θυμούνται ένα κορίτσι που πάντα χαμογελούσε, ένα πλάσμα γεμάτο θετική ενέργεια, που έκανε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Τροχαίο και στην Λυκόβρυση!

Η 23χρονη Αλίκη σπούδαζε φιλοσοφία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ παράλληλα εργαζόταν στον τομέα της εστίασης. Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσει κανείς τον πόνο που σκόρπισε ο χαμός της στην οικογένεια και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Όταν ένας νέος άνθρωπος «φεύγει» τόσο ξαφνικά και άδικα, δεν υπάρχουν λόγια.

Ο 30χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ήταν ξάδερφός της. Τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας.

τροχαίο αμαλιάδα

Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρός 37χρονος μετά από τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο Λιτόχωρο Πιερίας. Γύρω στις 6:20, φορτηγό με οδηγό έναν 42χρονο συγκρούστηκε με ΙΧ, στην Εθνική Οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λιτοχώρου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 47χρονος οδηγούς του ΙΧ, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

Πανικός στην Αττική οδό έπειτα από τροχαίο!

Πριν λίγο στην Αττική Οδό σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα και συγκεκριμένα στο ύψος Κύμης προς Ελευσίνα όπου και έχει προκαλέσει μεγάλο μποτιλιάρισμα και κίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες έγινε ένα μεγάλο ατύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με ένα αυτοκίνητο να έχει "εμβολίσει" ένα περίπτερο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό, αυτήν την ώρα έχουν απομακρυνθεί τα οχήματα, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται από Πεντέλης έως την έξοδο Κύμης.

Eβρος: Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς σε σύγκρουση μηχανής με φορτηγό

Tροχαίο με δυο νεκρούς σημειώθηκε το μεσημέρι στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, σε σύγκρουση μηχανής μεγάλου κυβισμού με φορτηγό, στον κόμβο Πέπλου.

Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα evros-news, πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, Έλληνες και οι δύο, που κινούνταν με την μοτοσυκλέτα τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκαν με φορτηγό, το οποίο έβγαινε από τον Πέπλο για να κατευθυνθεί προς την Αλεξανδρούπολη.

Ο θάνατος και των δύο στην μοτοσυκλέτα ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με όσα διαπιστώθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε.