Έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Αφορά όλους τους πελάτες

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Αφορά όλους τους πελάτες

Μόλις πριν από μερικές ώρες, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος, εξέδωσε ένα έκτακτο παράρτημα που προκάλεσε σε κάθε περίπτωση "φρενίτιδα" σε όλους τους καταναλωτές. Αν είστε κι εσείς πελάτης των σούπερ μάρκετ, τότε σίγουρα σας αφορά.

Αυτό είναι το έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος που αφορά όλους τους πελάτες

Σε κάθε προϊόν των ντόπιων παραγωγών της, σε κάθε συνταγή της φημισμένης κουζίνας της, συνυπάρχουν αρμονικά αιώνες επιρροών. Κάθε γεύση κρύβει μέσα της μια μοναδική σύνθεση γνώσης και φαντασίας, που την κάνει απολαυστική και γι’ αυτό περιζήτητη! Η Μακεδονία αποτελεί τον “ουρανίσκο” της γευστικής μας ταυτότητας και από τις 15 Οκτωβρίου και για περίπου ένα μήνα, η ΑΒ Βασιλόπουλος και οι Γεύσεις Ελλάδας τη φέρνουν στο τραπέζι μας.

Εκλεκτά κρασιά από το Αμύνταιο και τη Δράμα περιμένουν να τα συνδυάσετε με περίφημα τυριά ΠΟΠ από τα Γρεβενά και τη Χαλκιδική, αλλά και με εξαιρετικά λουκάνικα από βουβαλίσιο κρέας που εκτρέφονται κοντά στη λίμνη Κερκίνη, καθώς και με μπριζόλα καπνιστή κρασάτη με φρέσκα μυρωδικά της ελληνικής γης σε συνδυασμό με κόκκινο ντόπιο κρασί ή με φιλέτο γαλοπούλας με διαλεχτά καρυκεύματα ψημένο σε ξυλόφουρνο από τη Δράμα.

ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωση

Και από τη βραβευμένη σειρά “Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη”, θα βρείτε φασόλια γίγαντες ελέφαντες από τη Δυτική Μακεδονία, ρεβίθια μικρόσπερμα από τα Γρεβενά, φακές ψιλές Κοζάνης, πλιγούρι και άλλα διαλεχτά όσπρια, καθώς και αλεύρι για να φτιάξετε τις πιο νόστιμες πίτες, γλυκά και συνοδευτικά. Δείτε εδώ και μία σημαντική απόφαση που πήραν τα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Και για το πρωινό σας, πευκόμελο από τη Χαλκιδική και μέλι Θάσου, μαρμελάδες φράουλα και ροδάκινο, αλλά και τσουρέκι πραλίνα “ΑΒ Επιλογή” από τη Θεσσαλονίκη. Συνδυάστε τα με τον ελληνικό καφέ Ουζούνογλου με το σαγηνευτικό άρωμα και με παράδοση από τo 1928, βραβευμένος για την ανώτερη γεύση του με 2 χρυσά αστέρια Superior Taste Award 2019!

Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου ταξιδεύουμε στη Μακεδονία μέσα από τα καταστήματα ΑΒ και τις Γεύσεις Ελλάδας!

Πελάτες των ΑΒ Βασιλόπουλος προσοχή - Αν λάβετε αυτό το μήνυμα διαγράψτε το κατευθείαν

Μήνυμα που διακινείται μέσω της εφαρμογής Viber αναφέρει ότι οι καταναλωτές θα κερδίσουν κουπόνια αξίας 1.500€ στο πλαίσιο των εορτασμών για το νέο έτος από τον ΑΒ Βασιλόπουλο. Πρόκειται για περίπτωση απάτης.

Αυτό είναι το μήνυμα απάτη για τα ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος  μήνυμα απάτη

Η “έρευνα”

Για να λάβει μέρος στην “έρευνα” και να “κερδίσει” 1.500€ ο καταναλωτής ανακατευθύνεται σε διαδικτυακή ιστοσελίδα για να απαντήσει στις “ερωτήσεις”. Το URL της έχει την επωνυμία του ΑΒ
Βασιλόπουλου (ab-vassilopoulos.com), αλλά ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία, καθώς η επίσημη ιστοσελίδα της είναι ab.gr.

Σύμφωνα με το μήνυμα στο Viber παρουσιάζεται ότι έχουν μείνει μόνο 398 κουπόνια διαθέσιμα. Ο αριθμός στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου ενημερώνει ότι υπάρχουν πλέον 395, ενώ με το που ολοκληρώσει κάποιος τις ερωτήσεις το μήνυμα στην οθόνη κάνει λόγο για 250 αδιάθετα κουπόνια. Όσες φορές κι’ αν απαντήσαμε στην “έρευνα” οι αριθμοί παρέμειναν οι ίδιοι.