Οικογενειακή τραγωδία στον Πειραιά - Αστυνομικός σκότωσε τον αδερφό του

Μέσα στο σπίτι τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οικογενειακή τραγωδία στον Πειραιά - Αστυνομικός σκότωσε τον αδερφό του

Τραγωδία που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους έλαβε χώρα στον Πειραιά, όπου αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε - εκτός υπηρεσίας - κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα τον - επίσης αστυνομικό - αδερφό του.

Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 21 και 25 ετών, βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι τους στον Πειραιά. Κάποια στιγμή και ενώ ο 21χρονος περιεργαζόταν το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 25χρονο αδερφό του. Ο 25χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα Κυριακή, ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στο τραύμα που έφερε στο κεφάλι.

Οικογενειακή τραγωδία Πέραμα

Οι δύο νεαροί είναι ειδικοί φρουροί και υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ζούσαν μαζί σε διαμέρισμα στον Πειραιά και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητοί στους συναδέλφους του που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Πριν από λίγο καιρό δόθηκε τέλος και στην υπόθεση του ψυκτικού που δολοφόνησε την 63χρονη.

Πηγή: ethnos.gr

Πέρα από την οικογενειακή τραγωδία στον Πειραιά, πριν από λίγο καιρό σημειώθηκε και ένα άγριο έγκλημα στην Κατερίνη

Σοκ έχει προκαλέσει ένα άγριο έγκλημα που σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν ένας 32χρονος έχασε τη ζωή του, χθες το βράδυ, λίγο μετά τον τραυματισμό του με μαχαίρι από 33χρονο με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί, στο δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

Ο δράστης χτύπησε με μαχαίρι το θύμα στην καρωτίδα και στη συνέχεια έφυγε από την περιοχή. Το θύμα, βαριά τραυματισμένο διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου μία ώρα αργότερα κατέληξε.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση και αναζήτησαν τον δράστη τον οποίο εντόπισαν στο σπίτι του, ενώ πάνω του βρέθηκε και το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει.

Δράστης και θύμα είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν την τοπική αστυνομική αρχή ενώ ο λόγος του διαπληκτισμού τους δεν έχει γίνει γνωστός, ενώ μία άγρια δολοφονία σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό και στην Μάνδρα.

Πηγή: protothema.gr