Θρίλερ στο Αγρίνιο: Άντρας μαχαίρωσε 3 γυναίκες!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θρίλερ στο Αγρίνιο: Άντρας μαχαίρωσε 3 γυναίκες!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου κοντά στη Μητρόπολη και συγκεκριμένα στο πεζόδρομο Καραΐσκάκη το πρωί της Κυριακής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα agriniopress.gr, ένας 39χρονος επιτέθηκε και μαχαίρωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δύο γυναίκες σε σπίτι επί του πεζόδρομου.

Στο διαμέρισμα εκτός από τις δύο γυναίκες υπήρξε και τρίτη η οποία κατάφερε και ξέφυγε. Οι δύο γυναίκες τρομοκρατημένες στη συνέχεια έτρεξαν προς τον δρόμο ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο για αρκετή ώρα επικράτησε αναστάτωση, ενώ στον τόπο οπού διαδραματίστηκε το συμβάν έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι δύο γυναίκες 39 και 16 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες. Ανατριχιάζει η επίθεση στο Λουτράκι!

Η 39χρονη έχει τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ η 16χρονη έχει ελαφρύ τραύμα στο χέρι. Ο 39χρονος δράστης λίγο αργότερα συνελήφθη από τις Αρχές.

Φρίκη στο Παρίσι - Ένοπλος αποκεφάλισε άνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην περιοχή Κονφλάνς Σαντ – Ονορίν. Ο ύποπτος για το έγκλημα φαίνεται πως έχει εξουδετερωθεί σε γειτονική περιοχή από τις αστυνομικές αρχές.

Η δολοφονία έλαβε χώρα κοντά σε σχολικό κτίριο, ενώ μετά την επίθεση, ο άνδρας που κρατούσε ένα μαχαίρι, απείλησε τους αστυνομικούς που άνοιξαν πυρ εναντίον του. Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, ο δράστης φαίνεται να φώναξε «Αλλάχου Ακμπάρ», κάτι το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τα γαλλικά δημοσιεύματα.

Πηγές από την γαλλική αστυνομία κάνουν λόγο για δολοφονία που συνδέεται με τρομοκρατία και εμπλοκή ατόμων που συνδέονται με εγκληματικές πράξεις. Η υποδιεύθυνση της αντιτρομοκρατικής και γενική διεύθυνση της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο.

Θεσσαλονίκη: Αγέλη σκύλων δάγκωσε 58 φορές 17χρονη - «Δεν μπορούσε να φωνάξει 'βοήθεια"»

Επίθεση από αγέλη σκύλων, οι οποίοι τη δάγκωσαν 58 φορές, δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες μια 17χρονη στη Θεσσαλονίκη. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Η μητέρα της κοπέλας να περιέγραψε το περιστατικό στον στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ήταν ένα βράδυ γύρω στις 21:30, το παιδί βγήκε έξω. Η κόρη μου, φυσικά, τα λατρεύει τα ζώα, δεν είχε ποτέ πρόβλημα, ούτε να τα προκαλέσει, τίποτα», σημείωσε αρχικά η μητέρα της 17χρονης και συνέχισε: «Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά γύρισε πίσω και είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της. Κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει επάνω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε. Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Προσπαθούσε να πάει σε έναν κύριο που είχε δει λίγο πιο κάτω, σε ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να τη δει και να τη βοηθήσει».

«Δεν έβγαινε φωνή, δεν μπορούσε να φωνάξει 'βοήθεια', είχε σοκαριστεί. Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, όποιος και εάν είναι, πήγε, τη βοήθησε και πήγε την κόρη μου στο νοσοκομείο» είπε η μητέρα της 17χρονης.