Έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Καρατζάς

Θρήνος στην ΝΔ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Καρατζάς

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Χάρης Καρατζάς και τη θλίψη της για τον χαμό του υφυπουργού Παιδείας, εξέφρασε με συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την θλίψη και την οδύνη της για την απώλεια του πρώην Βουλευτή και Υφυπουργού Παιδείας Χάρη Καρατζά.

Ο Χάρης Καρατζάς σπούδασε Νομικά και Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπήρξε ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος της ΕΡΕΝ με πλούσια δράση στον αντιδικτατορικό αγώνα, εξελέγη βουλευτής πρώτη φορά το 1974, ενώ διετέλεσε Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων την περίοδο 1977-1980.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια». Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως έθανε ξαφνικά ενώ έδινε συνέντευξη στην τηλεόραση ο Τόμας Όπερμαν.

Έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος την Samsung

Έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος της Samsung Λι Κουν Χι, σε ηλικία 78 ετών. Η ανακοίνωση ήρθε από τον όμιλο του με μεγάλη θλίψη για το γεγονός.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του Λι Κουν Χι, προέδρου της Samsung Electronics», ανέφερε ο όμιλος. Ο Λι, ο οποίος μετέτρεψε τον όμιλο σε παγκόσμιο γίγαντα των τηλεπικοινωνιών, βρισκόταν στο κρεβάτι μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη το 2014.

Άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου Τζέι ι Λι, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Λι μετέτρεψε την επιχείρηση εμπορίας νουντλς του πατέρα του στον μεγαλύτερο επιχειρηματικό όμιλο της Νότιας Κορέας.

«Ο πρόεδρος Λι ήταν ένας αληθινός οραματιστής που μεταμόρφωσε τη Samsung από μια τοπική επιχείρηση σε παγκόσμια πρωτοπόρο καινοτόμα εταιρεία και μια βιομηχανική υπερδύναμη. Η διακήρυξη του «New Management» του 1993 ήταν ο κινητήριος μοχλός του οράματος της εταιρείας να προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία για να βοηθήσει στην πρόοδο της παγκόσμιας κοινωνίας», ανέφερε η Samsung ενώ θρήνος ξέσπασε και με την είδηση πως πέθανε ο DJ Padilla.