Σοκ στα Χανιά: Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοκ στα Χανιά: Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό

Το σοκ είχε προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση του θανάτου της 79χρονης στα Χανιά από στραγγαλισμό, αλλά μια ανατροπή φέρνει θρίλερ στην υπόθεση, αφού νεκρός βρέθηκε και ο 82χρονος, που συζούσε μαζί της.

Ο ίδιος είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του όμως να βρίσκεται έξω από το σπίτι. Μάλιστα είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση του ενώ σημειώνεται ότι είχε εκδοδεί silver alert.

Σήμερα (26/10) οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν κάτι τραγικό. Ο 82χρονος βρέθηκε, αλλά όχι ζωντανός, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, δηλαδή σε διαφορετικό σπίτι από αυτό που βρέθηκε στραγγαλισμένη η 79χρονη.

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή στην υποθεση δολοφονίας των δυο πλέον ανθρώπων με το κουβάρι να περιπλέκεται περισσότερο για το τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη διπλή δολοφονία. Νεκρός εργάτης στο σταθμό Αγία Σοφία!

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί χθες το πρωί σπίτι της, με τον θάνατό της να προέρχεται από ασφυξία. Ο στραγγαλισμός της ωστόσο φέρεται να έχει συμβεί περίπου δυο ημέρες πριν.

Τραγικός θάνατος στο Ρέθυμνο: 59χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αγρότης, 59 ετών, σε χωριό κοντά στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου όταν τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του όταν το τρακτέρ του «έμεινε» από πετρέλαιο.

Ο ίδιος, επιχείρησε να κάνει εξαέρωση στο όχημα το οποίο είχε σταματήσει σε κατηφόρα το οποίο και κύλησε με τραγικό αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο για τον 59χρονο ήταν ήδη αργά.

Πηγή: protothema.gr