Θετική στον κορωνοϊό η Νίκη Κεραμέως

Μόλις έγινε γνωστό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό η Νίκη Κεραμέως

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, που ήταν ο πρώτος που εμφάνισε συμπτώματα.

Η Υπουργός Υγείας ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να κάνουν τεστ για τον επικίνδυνο ιό και βρέθηκαν και οι δύο θετικοί. Ήδη έχουν μπει σε καραντίνα και ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών.

«Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών», έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter.

Την ώρα που η Νίκη Κεραμέως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, τέλος είχε η περιπέτεια που έζησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Κορωνοϊός: Βγήκε θετικός ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Θετικός στον κορωνοϊός βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο ίδιος στο Twitter.

«Μόλις έμαθα ότι το τακτικό προγραμματισμένο τεστ μου για κορωνοϊό πριν από το Κολλέγιο βγήκε θετικό. Βρίσκομαι σε αυτοπεριορισμό όπως απαιτείται. Μείνετε ασφαλείς» ανέφερε, ειδικότερα, ο κ.Σχοινάς. 4 νεκροί σήμερα στην χώρα μας!

Πηγή: protothema.gr

Κορωνοϊός: Θετικός ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Εβρου με την ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης.

Ο ίδιος ενημερώθηκε την Κυριακή για το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη και δεν παραβρέθηκε στην συζήτηση της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες είχε παραστεί σε εκπομπή του Καναλιού της Βουλής με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν και να τεθούν σε προληπτική καραντίνα.