Θύελλα αντιδράσεων με την είδηση των ΑΒ Βασιλόπουλος - Ανακοίνωση "σεισμός"

«Βόμβα» στην αγορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύελλα αντιδράσεων με την είδηση των ΑΒ Βασιλόπουλος - Ανακοίνωση

Θύελλα αντιδράσεων έχει φέρει μια είδηση που έγινε γνωστή για την αλυσίδα super market, ΑΒ Βασιλόπουλος. Η ανακοίνωση μάλιστα που βγήκε, έχει προκαλέσει "σεισμό".

Συγκεκριμένα, να παρθούν πίσω οι απολύσεις εργαζομένων στην πολυεθνική «ΑΒ Βασιλόπουλος» απαιτούν με κοινή ανακοίνωση ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Αττικής και ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων.

Όπως ναφέρουν η επιχείρηση έχει ήδη προχωρήσει σε απολύσεις στα κεντρικά γραφεία της και έχει ανακοινώσει πως θα συνεχίσει με περισσότερες ακόμα, σε τμήματα της οικονομικής διεύθυνσης και σε διοικητικό προσωπικό.

Ποδοπάτημα σε κατάστημα των ΑΒ Βασιλόπουλος. Προκάλεσε ουρές κόσμου το ξαφνικό ανακοινωθέν.

«Στοχεύοντας συνεχώς στη μείωση του εργατικού κόστους αξιοποιούν τη μέθοδο του outsourcing, παραχωρώντας μια σειρά από δραστηριότητες που θεωρούν "μη παραγωγικές" σε άλλες εταιρείες είτε στην Ελλάδα, όπως πρόκειται να κάνουν με τεχνική εταιρεία για υπηρεσίες συντήρησης, είτε στο εξωτερικό, για τις διοικητικές - οικονομικές υπηρεσίες, με εργαζόμενους με χειρότερες εργασιακές συνθήκες και εργασιακά δικαιώματα», υπογραμμίζουν και προσθέτουν ότι «οι απολύσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια της συνολικής επίθεσης στους εργαζόμενους στο όνομα της κερδοφορίας της εταιρείας, αξιοποιώντας το σύνολο της αντεργατικής νομοθεσίας που θεσμοθέτησαν η τωρινή και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις».

«Έχουν "σκάσει" από κέρδη τα οποία προέρχονται από τη βαριά εκμετάλλευση των εργαζόμενων», συνεχίζουν τα σωματεία, καταγγέλλοντας μία σειρά αντεργατικές μεθόδους που εφαρμόζονται, όπως τα 4ωρα και 6ωρα, η αξιοποίηση εργαζομένων μέσω «δουλεμπορικών» στις αποθήκες, η τηλεργασία για τους εργαζόμενους διοικητικών υπηρεσιών κ.α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα ΑΒ Βασιλόπουλος που έχει προκαλέσει "σεισμό"

ΑΒ Βασιλόπουλος απολύσεις

ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοινώσεις

Απόφαση "σεισμός" από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Σας αφορά όλους είστε δεν είστε πελάτης

Είστε δεν είστε πελάτης των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος αν είστε άνεργος αυτή η απόφαση που πήραν τα γνωστά σούπερ μάρκετ θα φέρει αναταράξεις στην ζωή σας!

Ένας από τους λίγους κλάδους που «κράτησαν» τον τελευταίο χρόνο ήταν αναμφίβολα τα σούπερ μάσκετ. Ο τζίρος των μεγάλων αλυσίδων έχει σημειώσει άνοδο ενώ συνεχώς ζητούν προσωπικό λόγω αυξημένων αναγκών.

Το Dikaiologitika News, παρουσιάζει αναλυτικό κατάλογο με τις προσλήψεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο.

Προσλήψεις στην ΑΒ Βασιλόπουλος - Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μιας ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Δείτε εδώ τη λίστα

Προσωπικό ζητούν μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα. Το Dikaiologitika News, παρουσιάζει αναλυτικό κατάλογο με τις προσλήψεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο. Ολες οι ανοιχτές θέσεις εργασίας σε σούπερ μάρκετ και ιδιωτικές επιχειρήσεις για αποστολή βιογραφικού.