Τραγωδία στη Ρόδο - Νεκροί 2 kitesurfers

Τους παρέσυραν οι άνεμοι στα βράχια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγωδία στη Ρόδο -  Νεκροί 2 kitesurfers

Νεκροί είμαι οι δύο Βρετανοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ενώ ένας ακόμα άνδρας έχει τραυματισθεί στην Ρόδο. Έκαναν kitesurfing με αποτέλεσμα να τους παρασύρει ο άνεμος.

Συγκεκριμένα, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Ρόδο κατά τη διάρκεια kitesurfing στη Λίνδο, όταν παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους σε βράχια. Ένα ακόμη άτομο έχει τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άντρες με τη γυναίκα έκαναν πιθανότατα κάιτ σερφ ή γουιντ σερφ, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, όταν οι άνεμοι τους παρέσυραν και τους έριξαν στα βράχια και σε μια βραχονησίδα. Νεκροί είμαι οι δύο Βρετανοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ενώ ένας ακόμα άνδρας έχει τραυματισθεί. Τραγωδία και στο Λαύριο, όταν νεκρός βρέθηκε πλοίαρχος εν πλω.

Τραγωδία στην Κω - Έπεσε το αμάξι της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Τραγωδία με θύμα μία 65χρονη αλλοδαπή γυναίκα, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κω, όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε στην θάλασσα και στη συνέχεια ανασύρθηκε νεκρή.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώθηκε στο λιμάνι της Κεφάλου, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες, το ΙΧ της 65χρονης οδηγού, υπηκόου της Ιρλανδίας, βρέθηκε στην θάλασσα.

Το λιμενικό ξεκίνησε επιχείρηση για να ανασύρει το όχημα και την γυναίκα, η οποία τελικά ανασύρθηκε νεκρή. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από γερανοφόρο όχημα με το Λιμενικό να κάνει έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος. Θρίλερ επικρατεί και στην Καλαμάτα μετά από τον πυροβολισμό 18χρονου.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στα Τρίκαλα - Εντοπίστηκε νεκρή 21χρονη

Νεκρό βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 21χρονο κορίτσι στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων και επικρατεί ασύλληπτος θρήνος με την είδηση της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr σπούδαζε στην Αθήνα και είχε επιστρέψει στο χωριό της για λίγες μέρες όπου διέμεινε μόνη, καθώς οι γονείς της βρίσκονται, λόγω δουλειάς, στην Πάρο.

Την κοπέλα βρήκε στο σπίτι της ο θείος της τον οποίο οι γονείς της είχαν ειδοποιήσει ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της. Ακολούθως, ενημερώθηκε η αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Τρίκαλα νεκρή 21χρονη