Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - Ένας νεκρός

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - Ένας νεκρός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη λεωφόρο Κηφισίας, στα Σίδερα Χαλανδρίου, όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό εξετράπη της πορείας του και να καταλήγει νεκρός.

Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με τρία οχήματα και απεγκλώβισαν τον οδηγό, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του. Το όχημα είχε καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ προς το παρόν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, δεν έχουν διευκρινιστεί.

Τροχαίο Κηφισίας νεκρός

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο είχαμε και στο Ναύπλιο με 26χρονο να καίγεται μέσα στο αυτοκίνητο του μετά την σύγκρουση.

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Τροχαίο ατύχημα με νεκρή φοιτήτρια

Στην Αμαλιάδα τα ξημερώματα σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό με μία 23χρονη φοιτήτρια να χάνει την ζωή της σε τροχαίο ατύχημα ενώ ο ξάδερφος της χαροπαλεύει για την ζωή του στο νοσοκομείο.

Επίσης ένας 74χρονος είχε τροχαίο ατύχημα όπου και έχασε την ζωή του την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 30χρονος και στην οποία επέβαινε η 23χρονη, εξετράπη, από άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία της στο δρόμο που συνδέει την Αμαλιάδα με την εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Μετά την εκτροπή, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 23χρονη.

Το νήμα της ζωής της, κόπηκε ακαριαία. Σύμφωνα με το dete.gr, η άτυχη Αλίκη Καυκά από την Αμαλιάδα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, στην τοπική κοινωνία. Η είδηση του θανάτου της, έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ζωή της χάθηκε, στην γκρίζα άσφαλτο του δρόμου. Όλοι θυμούνται ένα κορίτσι που πάντα χαμογελούσε, ένα πλάσμα γεμάτο θετική ενέργεια, που έκανε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Η 23χρονη Αλίκη σπούδαζε φιλοσοφία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ παράλληλα εργαζόταν στον τομέα της εστίασης. Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσει κανείς τον πόνο που σκόρπισε ο χαμός της στην οικογένεια και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Όταν ένας νέος άνθρωπος «φεύγει» τόσο ξαφνικά και άδικα, δεν υπάρχουν λόγια.

Ο 30χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ήταν ξάδερφός της. Τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας.

τροχαίο αμαλιάδα