Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Λουκέτο» σε γνωστή εφημερίδα μετά από 3 χρόνια κυκλοφορίας

Ο λόγος για την...

«Λουκέτο» σε γνωστή εφημερίδα μετά από 3 χρόνια κυκλοφορίας
Ενημέρωση 29.10.2020 10:18
Από Ελένη Ζουγανέλη

«Λουκέτο» μπήκε όπως γράφεται σε γνωστή εφημερίδα, έπειτα από 3 χρόνια κυκλοφορίας της. Μετά από απόφαση αναστέλλει την λειτουργία της.

Ο λόγος για την φημερίδα «Φιλελεύθερος». Από τον Ιανουάριο του 2020 είχαν φανεί τα μαύρα σύννεφα καθώς είχε μετατραπεί από καθημερινή σε σαββατιάτικη έκδοση.

Την άνοιξη είχε λάβει από τη «λίστα Πέτσα» 60.000 ευρώ και το σάιτ της το liberal.gr, 120.000 ευρώ. Το τελευταίο της φύλλο κυκλοφορεί το προσεχές Σάββατο.

Την ώρα που μπαίνει «λουκέτο» στην εφημερίδα, οι λίστα των θανάτων από κορωνοϊό όλο και αυξάνεται!

Κορωνοϊός: "Χτύπησε" και γνωστή εφημερίδα

Νέο έκτακτο έσκασε πριν λίγο καθώς έγινε γνωστό πως ο κορωνοϊός "χτύπησε" και γνωστή εφημερίδα. Τι ανέφεραν στην επίσημη ανακοίνωση της καθημερινής; Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγιναν γνωστά!

Ο κορονοϊός και η επίσημη ανακοίνωση

"Σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε ότι ένας εργαζόμενος στο site της εφημερίδας έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Ο ίδιος είναι πολύ καλά στην υγεία του. Η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη των εργαζομένων και την απρόσκοπτη λειτουργία της εφημερίδας.

Ευχόμαστε στον συνάδελφό μας περαστικά και είμαστε βέβαιοι ότι με την συμβολή των συνεργατών και αναγνωστών μας θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες."

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εκτός από την εφημερίδα είχαμε και στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε πριν από λίγο το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Τι αναφέρει το κρατικό κανάλι στην ανακοίνωση που έκανε σχετικά με τον εργαζόμενο που είναι φορέας του ιού.

Αναλυτικά η ενημέρωση που έκανε πριν από λίγο η κρατική τηλεόραση.

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού παρουσιάστηκε σήμερα και σε εργαζόμενο της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Άμεσα η διοίκηση της εταιρείας ήλθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσούντα. Παράλληλα και βάσει των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, δόθηκε εντολή σε ειδικό συνεργείο να απολυμάνει το χώρο, ενώ η υπηρεσία χορηγεί ήδη όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που έχει προμηθευθεί τις τελευταίες εβδομάδες (μάσκες, γάντια κλπ) για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους που παρουσιάστηκε το περιστατικό.

Σε συνεχή επαφή με τονΕΟΔΥ, η διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και δευτερευόντως την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: 19 κρούσματα εντοπίστηκαν σε μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στις Σέρρες

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Άρη Σοϊλέδη με τον κορωνοϊό

Share