Θρήνος - Νεκρή η Κατερίνα Καρνάρου

Ανείπωτη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Νεκρή η Κατερίνα Καρνάρου

Έφυγε από τη ζωή η Κατερίνα Καρνάρου, η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα, δε ηλικία 115 ετών. Σύμφωνα με το patrisnews.gr γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1905 στο Γρύλλο Κρεστένων, έζησε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα και επέστρεψε στην Κρέστενα τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής της.

Ήταν 5 χρονών όταν ήρθε ο Ελ. Βενιζέλος στην Ελλαδα, ήταν 8 χρόνων όταν έληξαν οι Βαλκανικοί πόλεμοι, ήταν 13 ετών όταν έληξε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ήταν 17 ετών στην Μικρασιατική Καταστροφή, ήταν 39 όταν φύγανε οι Γερμανοί κατακτητές από τη χώρα μας και 62 όταν έγινε η Χούντα των Συνταγματαρχών.

Κατερίνα Καρνάρου νεκρή

Έζησε όλα τα ενδιαφέροντα γεγονότα του προηγούμενου αιώνα, μια υπερπλήρης ζωή από τις αρχές του 1900 έως το «μαύρο» 2020.

Από την ζωή έφυγε και ο Πέτρος Κουναλάκης!

Πηγή: iefimerida.gr

Πέθανε η δημοσιογράφος Άντζελα Πεΐτση

Πέθανε η δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη Άντζελα Πεΐτση και η είδηση του θανάτου της προκάλεσε θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο. Η ίδια εργάστηκε σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και στην τηλεόραση.

Διαγνώστηκε πριν λίγο καιρό με καρκίνο καλπάζουσας μορφής και άφησε την τελευταία της πνοή χθες το βράδυ 28ης Οκτωβρίου στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με το site της Θεσσαλονίκης voria.gr.

H κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου με λίγους παριστάμενους λόγω των μέτρων προστασίας για το κορωνοϊό.