Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση σήμερα από Χαρδαλιά - Τι ώρα

Αφορά όλη την Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση σήμερα από Χαρδαλιά - Τι ώρα

Έκτακτη ενημέρωση για τα νέα μέτρα κορωνοϊού σε Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Λάρισα αναμένεται στις 5 το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Νωρίτερα, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι αύριο, Παρασκευή, θα ανακοινώσει μέτρα για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος κορωνοϊού.

«Αύριο θα ανακοινώσω ένα νέο σχέδιο δράσης διάρκειας ενός μήνα. Θα ξαναπώ ότι ο στόχος μας παραμένει η αποφυγή ενός καθολικού lockdown για αυτό και θα προχωρήσουμε σε μια περαιτέρω ενίσχυση των στοχευμένων περιορισμών. Μια πολιτική η οποία όμως πρέπει να εφαρμοστεί με τρόπο απόλυτο» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε εδώ τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα! Αυξήθηκε αρκετά!

Θεσσαλονίκη: Τεράστιες ουρές για τεστ κορωνοϊού λίγο πριν το lockdown

Μεγάλες ουρές για τα δωρεάν test κορωνοϊού που θα διενεργεί καθόλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει σχηματιστεί από νωρίς στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, λίγο πριν το lockdown.

Οι πολίτες συρρέουν κατά δεκάδες προκειμένου να εξεταστούν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ενόψει των αποφάσεων για την επιβολή lockdown στην πόλη καθώς παρουσιάζει βαρύ επιδημιολογικό φορτίο.

Στην πόλη βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά οτι «μας ανησυχεί πολύ» η Θεσσαλονίκη.