Κορωνοϊός: Κατέληξε 65χρονος στη Λάρισα - Στους 616 οι νεκροί συνολικά

Άσχημες εξελίξεις στην χώρα μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Κατέληξε 65χρονος στη Λάρισα - Στους 616 οι νεκροί συνολικά

Ακόμα ένας συμπολίτης μας που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, έχασε τη μάχη με τον «αόρατο έχθρό».

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν άνδρα 65 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Σημειώνεται ότι συνολικά 616 άνθρωποι έχουν πεθάνει στη χώρα μας από COVID-19.

Τρόμος επικρατεί στην Θεσσαλονίκη για τα κρούσματα! Δείτε πόσα θετικά τεστ βγήκαν εχθές στην πόλη!

Πηγή: Protothema.gr

"Καμπανάκι" Βατόπουλου για τον κορωνοϊό - «Θα έχουμε 2.000 κρούσματα το Σαββατοκύριακο»

Καμπανάκι" χτύπησε ο καθηγητής μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, λέγοντας πως είναι πιθανό να έχουμε το Σαββατοκύριακο πάνω από 2.000 κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως εξήγησε, μέσα σε μία βδομάδα, τα κρούσματα πήγαν από 400 στα 800 και τώρα πάνω από 1000 που δείχνει έναν σχεδόν διπλασιασμό κάνοντας τις ίδιες εξετάσεις, ενώ σημείωσε πως ακόμα νοσούν οι πιο νέοι και ότι θα χειροτερέψουν πολύ τα πράγματα.

Παράλληλα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ συνέχισε λέγοντας πως έχει συζητηθεί στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων να κλείσει η εστίαση και να απαγορευτούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, εκτός βέβεια από αυτή που είναι για εργασία.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο lockdown, ο ίδιος είπε πως αυτό είναι πολιτική απόφαση αλλά εφόσον τηρηθούν τα μέτρα μπορεί να αποφευχθεί. Την ώρα ωστόσο που γίνονται όλα αυτά, οι θάνατοι στην Ελλάδα μέρα με την ημέρα αυξάνονται.