Παίζουν μέχρι και ξύλο γι’ αυτό το Lidl προϊόν! Κοστίζει 402 ευρώ - Σοκ

Αδιανόητο! Προσφορά «βόμβα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παίζουν μέχρι και ξύλο γι’ αυτό το Lidl προϊόν! Κοστίζει 402 ευρώ - Σοκ

Ένα προϊόν «βόμβα» στα Lidl κοστίζει 402 € και οι πελάτες τους για να το αγοράσουν παίζουν μέχρι και ... ξύλο, καθώς αυτή την προσφορά δεν την βρίσεις πουθενά άλλου. Προκαλέι σοκ.

Για αυτό το προϊόν παίζουν μέχρι και ξύλο στα Lidl αφού κοστίζει 402 €

Την αλυσίδα των super market Lidl, την γνωρίζουν όλοι για τα τρόφιμα, τα εργαλεία και τα είδη ρουχισμού που πουλάει. Παλαιότερα, εκτός από αυτά τα αγαθά είχε βάλει στα «ράφια» και αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα μέσω των Lidl στη Γερμανία πωλούνταν το 2018 εκδόσεις των μοντέλων Opel Corsa και VW CrossPolo, ενώ το 2019 προσέφερε (πάλι στη Γερμανία) το Fiat 500 1.2 Pop Star 69 hp, με 89 ευρώ μηνιαία δόση για διάρκεια 48 μηνών και με 10.000 χιλιόμετρα ετησίως.

Αυτή τη φορά, η Lidl Ελβετίας σε συνεργασία με την Carvolution δίνει με leasing το Renault Clio 1.0 TCe 100 CVT στη μισή τιμή, από ότι διατίθεται στην τοπική αγορά. Οι επιλογές χρωμάτων είναι μόνο τρεις (λευκό, ασημί και γκρι) και ο εξοπλισμός διαθέτει όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας. Το leasing περιλαμβάνει ασφάλιση, service, αλλαγή ελαστικών και εκπτωτική κάρτα καυσίμων.

Ο ελάχιστος χρόνος συμβολαίου είναι 12 μήνες με έως 850 χιλιόμετρα το μήνα (10.000 χλμ. το χρόνο) και το μηνιαίο μίσθωμα είναι 429 ελβετικά φράγκα (402 ευρώ), όταν με άλλη εταιρεία leasing το ποσό φτάνει τα 865 ελβετικά φράγκα (810 ευρώ). Να σημειωθεί ότι η προκαταβολή είναι μηδενική, ενώ η τιμή του αυτοκινήτου στην Ελβετία είναι 20.500 ελβετικά φράγκα (19.194 ευρώ σημερινή ισοτιμία). Μάλιστα η εταιρεία Carvolution που αναλαμβάνει τη μίσθωση, μπορεί να στείλει το αυτοκίνητο στο σπίτι του πελάτη.

Πηγή: autogreeknews.gr

Σε μια απόσυρση προϊόντος να σημειώσουμε πέρασε ο ΕΦΕΤ πριν από λίγο καιρό όσον αφορά ένα τυρί που βρίσκεται στα καταστήματα Lidl! Δείτε ποιο!

Καταναλωτές προσοχή - Η ανακοίνωση των Lidl που σας αφορά όλους

Την προσοχή τους πρέπει να δώσουν οι καταναλωτές, αν θέλουν να αγοράσουν καθημερινά τρόφιμα σε χαμηλές τιμές. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Lidl στη διαδικτυακή τους σελίδα σας αφορά όλους.

Η αλυσίδα των super market, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και από αύριο ξεκινάει ένα τριήμερο προσφορών. Ο κάθε πελάτης μπορεί να βρει φρούτα, λαχανικά, κρεατικά αλλά και άλλα διάφορα προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο των προσφορών.

Lidl ανακοίνωση προσφορών

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε μία είδηση για τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl, έχουν δημιουργηθεί ουρές έξω από τα καταστήματα προκειμένου να προλάβουν όλοι τους σούπερ προσφορές που έχουν ανακοινωθεί.

TAGS