Βγήκε νέα ανακοίνωση από τον AB Βασιλόπουλο

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε νέα ανακοίνωση από τον AB Βασιλόπουλο

Σε νέα ανακοίνωση προέβη ο ΑΒ Βασιλόπουλος, δημοσιεύοντας έκθεση «Δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019». Ενώ, δεσμεύτηκε να «δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΑΒ Βασιλόπουλος

Έχοντας μια παράδοση στην κουλτούρα προσφοράς, η ΑΒ Βασιλόπουλος πρωταγωνίστησε και το 2019 στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, πάντα με επίκεντρο τον Άνθρωπο: τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Η έκθεση με τις «Δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019» αναδεικνύει τη φροντίδα για τις τοπικές κοινωνίες, την έγνοια για το περιβάλλον, τη στήριξη των παραγωγών και του πρωτογενούς τομέα, την εμμονή στην ποιότητα, την ασφάλεια και την υγεία. Δείτε εδώ και τη συνεργασία που ξεκινάει ο ΑΒ!

Συγκεκριμένα παρουσιάζεται:

Το ενδιαφέρον της ΑΒ για τους ανθρώπους της που αντανακλάται από την στρατηγική επιλογή της να δίνει έμπνευση αλλά ταυτόχρονα να προσφέρει και ευκαιρίες σε ανθρώπους που έχουν ιδέες και όραμα. Έτσι, κατά τη διάρκεια του 2019 δημιούργησε 379 νέες θέσεις εργαζομένων, με τον αριθμό των εργαζομένων της να ξεπερνάει τους 14.500. Παράλληλα βοήθησε τους εργαζομένους της να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, προσφέροντάς τους 173.000 ώρες εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα οι παροχές προς τους εργαζομένους της ανέρχονται στα 15.4 εκατ. Ευρώ.

Η στήριξη των τοπικών κοινωνιών μέσα από δωρεές τροφίμων μέσα από τα προγράμματά της που ξεπερνάει τα 3.1 εκατ. Ευρώ. Σε αυτό το πλαίσιο, στήριξε 250 φορείς που καλύπτουν τις ανάγκες για 123.000 συνανθρώπους μας και παρείχε 868.000 γεύματα σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, διέθεσε μέσω του προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ περισσότερα από 200.000 υγιεινά γεύματα σε μαθητές σχολείων.

Η βαθιά και ειλικρινής σχέση με τους παραγωγούς, που για την ΑΒ Βασιλόπουλος είναι «συνεργάτες ζωής», μέσα από προγράμματα που ενισχύουν την παραγωγή και την καινοτομία, όπως το πρόγραμμα Ευφυούς Γεωργίας. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 90% των προμηθευτών της είναι τοπικοί παραγωγοί.
Η ευαισθησία της για το περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια του 2019, ανακυκλώθηκαν από την ΑΒ περισσότερες από 3.5 εκατ. συσκευασίες μέσα από τα 89 Συστήματα Ατομικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών.

. Ταυτόχρονα, εκπαιδεύτηκαν στην ανακύκλωση περισσότερα από 8.000 παιδιά μέσα από το κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης». Την ίδια στιγμή, η ΑΒ δεσμεύτηκε να μειώσει τη σπατάλη τροφίμων και το πλαστικό, μέχρι το 2025, κατά 50%.

Όλες οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΒ πηγάζουν από το μοναδικό ρόλο που θέλει να διαδραματίσει η ΑΒ ως κορυφαία εταιρία του κλάδου και ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας.

Γιατί για την ΑΒ, το να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να κάνεις τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων δεν είναι απλά στόχος. Είναι σκοπός! Είναι το κοινωνικό άθροισμα δράσεων που ξεκινούν από σκέψεις και πρωτοβουλιών που γεννούν οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος κ. Βασίλης Σταύρου: «Σε όλη μας τη διαδρομή και σε καθετί που κάνουμε, θέλουμε να αφήνουμε το θετικό μας αποτύπωμα. Για όλους εμάς, αλλά και για τις μελλοντικές γενιές».

Ανακοίνωση "βόμβα" από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Αφορά όλους τους πελάτες

Σαν "βόμβα" έσκασε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος και το μόνο σίγουρο είναι πως αφορά όλους τους πελάτες της. Δώστε λοιπόν κι εσείς μεγάλη προσοχή γιατί η είδηση αυτή θα φέρει τα πάνω κάτω.

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα γυναικείας περιποίησης, Nivea, σε απίστευτα οικονομική τιμή, καθώς η αντιγηραντική κρέμα προσώπου ημέρας κοστίζει μόνο 8,20 ευρώ από 16,40 ευρώ.

Προλάβετε να την αγοράσετε πριν εξαντληθεί και επωφεληθείτε από την απίστευτα οινομική τιμή. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε μέσω των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος είτε από το eshop.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ μερικές ακόμη προσφορές, ενώ δείτε πως θα κερδίσετε επιστροφή χρημάτων από τα καταστήματα ΑΒ.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές