Εξαφανίστηκε άνδρας στου Ζωγράφου – Απαγωγή καταγγέλλει η σύντροφός του

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξαφανίστηκε άνδρας στου Ζωγράφου – Απαγωγή καταγγέλλει η σύντροφός του

Η εξαφάνιση ενός 50χρονου άνδρα έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές αφού η σύντροφός του θεωρεί ότι έχει απαχθεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και η υπηρεσία Σίλβερ Αλέρτ ο Ηλίας Μπάνης εξαφανίστηκε το απόγευμα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Ο 50χρονος ο οποίος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του – δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο- μένει με τη σύντροφό του στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η σύντροφός του, η οποία ενημέρωσε και τις αρχές ανέφερε ότι από τις 16:30 το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου όταν και μίλησε μέσω βιντεοκλήσης μαζί του δεν έχει κανένα σημείο ζωής, ενώ το αυτοκίνητό του έχει βρεθεί στο γκαράζ. Ο εξαφανισμένος έχει μαζί του τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και τα δυο κινητά του τηλέφωνα, τα οποίο όμως είναι κλειστά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και όπως έχει καταθέσει η σύντροφός του, ο 50χρονος συνεργαζόταν με μάντρα αυτοκινήτων, όπου πήγαινε χαλασμένα αυτοκίνητα από το εξωτερικό για να επισκευάσουν και να τα πουλήσουν στη συνέχεια.

Η σύντροφός του το τελευταίο διάστημα τον έβλεπε ανήσυχο αλλά εκείνος το απέδιδε στον κορωνοϊό και στην οικονομική κρίση. Ήδη η σύντροφός του έχει μιλήσει στο ΑΤ. Ζωγράφου ενώ αναμένεται και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων που θα δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Εξαφανίστηκε και 14χρονη από τη Γλυφάδα.

Ηλίας Μπάνης εξαφάνιση

Πηγή: protothema.gr

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί - Ψάχνουν όλα τα νοσοκομεία της Αττικής

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις η οποία έχει εξαφανιστεί επί 11 ημέρες. Οι Αρχές ψάχνουν πόρτα - πόρτα τα νοσοκομεία.

Η νεαρή κοπέλα είχε πει στους δικούς της ότι θα πήγαινε στο Jumbo Παιανίας για να κάνει αίτηση προκειμένου να εργαστεί εκεί, πράγμα που δεν έγινε ποτέ όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια από τις έρευνες της αστυνομίας. Ήταν μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί και έκτοτε κανένα σημάδι ζωής δεν έχει δώσει με την οικογένειά της να ζει μέρες αγωνίας και φόβου.

Αυτή την ώρα εθελοντές από την Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα από την υπηρεσία Silver Alert ψάχνουν πόρτα πόρτα τα νοσοκομεία της Αττικής με το φόβο ότι μπορεί η κοπέλα να βρίσκεται εκεί και να μην έχει γίνει αντιληπτή από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της και μάλιστα χωρίς την ταυτότητά της.

Παράλληλα, εξετάζονται όλες οι μαρτυρίες ανθρώπων από τις αστυνομικές αρχές που όπως έχουν πει πιθανολογούν ότι την είδαν να περιπλανιέται σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Επίσης, φίλες της νεαρής κοπέλας πιθανολογούν ότι κάτι συνέβη στην Άρτεμις, που να τη σόκαρε και να εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα είχε γνωρίσει έναν 24χρονο άντρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση και είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. Η οικογένειά της κάνει λόγο για ένα συνεσταλμένο και ντροπαλό παιδί και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση.

Πηγή: protothema.gr