Έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Μόλις πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε ένα νέο έκτακτο παράρτημα από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος, το οποίο αφορά μερικές νέες θέσεις εργασίας που είναι πλέον διαθέσιμες, σε μία εποχή εξαιρετικά δύσκολη για όλες.

Αυτό είναι το έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Αρκετές διαθέσιμες θέσεις εργασίας υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, με την εταιρεία να προσφέρει ικανοποιητικές αποδοχές. Ενώ, ο νέος έξυπνος τρόπος να αγοράζεις online ήρθε και στην Ελλάδα.

Παρέχει στους ενδιαφερόμενους υποψηφί­ους δυνατότητες σταδιοδρομίας στους παρα­κάτω τομείς:

  • Στις Κεντρικές Διευθύνσεις (Διεύθυν­ση Λειτουργίας Καταστημάτων, Αγορές, Logistics, Διεύθυνση Ανάπτυξης & Τεχνικής Υποστήριξης, Marketing & Στρατηγικής, Οι­κονομική, Ανθρώπινοι Πόροι, Πληροφορι­κή, Εσωτερικός Έλεγχος, Νομική Υπηρεσία)
  • Στο χώρο των καταστημάτων, ως εκπαιδευόμενα στελέχη (Διευθυντές, Υποδιευ­θυντές, Προϊστάμενοι τμημάτων)

Με σεβασμό στον άνθρωπο και με ενδιαφέρον για την επαγγελματική ανάπτυξη, στην ΑΒ Βασιλόπουλος υπάρχει το ιδανικό περιβάλλον για όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, αλλά και για όσους φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν και να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές τους δεξιότητες! Δείτε εδώ τη νέα συνεργασία - έκπληξη που έκανε ο ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΑΒ Βασιλόπουλος θέσεις εργασίας

Ανακοίνωση "βόμβα" από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Αφορά όλους τους πελάτες

Σαν "βόμβα" έσκασε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος και το μόνο σίγουρο είναι πως αφορά όλους τους πελάτες της. Δώστε λοιπόν κι εσείς μεγάλη προσοχή γιατί η είδηση αυτή θα φέρει τα πάνω κάτω.

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα γυναικείας περιποίησης, Nivea, σε απίστευτα οικονομική τιμή, καθώς η αντιγηραντική κρέμα προσώπου ημέρας κοστίζει μόνο 8,20 ευρώ από 16,40 ευρώ.

Προλάβετε να την αγοράσετε πριν εξαντληθεί και επωφεληθείτε από την απίστευτα οινομική τιμή. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε μέσω των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος είτε από το eshop.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ μερικές ακόμη προσφορές, ενώ δείτε πως θα κερδίσετε επιστροφή χρημάτων από τα καταστήματα ΑΒ.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές