Έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Σας αφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε ένα νέο έκτακτο παράρτημα από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος, το οποίο αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μία επένδυση στην αγορά.

Αυτό είναι το έκτακτο παράρτημα για τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Για σένα που θέλεις να κάνεις μια νέα επιχειρηματική αρχή η ΑΒ είναι εδώ. Ένα αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο Brand όπως αυτό της ΑΒ θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις το μέλλον σου.
Εμείς για εσένα…

  • Θα βρούμε το κατάλληλο ακίνητο στην περιοχή ενδιαφέροντος
  • Θα σχεδιάσουμε και θα διαμορφώσουμε το κατάστημα σου και θα προετοιμάσουμε μαζί τη λειτουργία του
  • Θα σε στηρίξουμε στην επένδυση σου παρέχοντας τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμού με τους πιο ευνοϊκούς όρους στην αγορά
  • Θα είμαστε πάντα δίπλα σου σε κάθε στάδιο της συνεργασίας

ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωση

Ανακάλυψε τον κόσμο του Franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος και δημιούργησε μαζί μας το δικό σου ΑΒ Shop & Go, μαζί με μια ομάδα που δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Δείτε εδώ και την κίνηση που έκαναν τα ΑΒ Βασιλόπουλος πριν από το lockdown.

Πηγή: athensmagazine.gr

Νέα συνεργασία του ΑΒ Βασιλόπουλος - Κορυφαία επιλογή για το lockdown που έρχεται

Η νέα υπηρεσία του delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε ήδη σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σταδιακά επεκτείνεται σε περισσότερα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα. Είναι ότι πρέπει για τις ημέρες του lockdown!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος σε 2 ώρες στο σπίτι σας, αποκλειστικά στο app: delivery.gr Το νέο, ανανεωμένο delivery.gr, ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει μια δυνατή συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα ψώνια της ΑΒ Βασιλόπουλος έρχονται μέσα σε δύο ώρες στο σπίτι μας με έναν από τους δεκάδες διανομείς του delivery.gr.

Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε πάνω από 2.500 κωδικούς, με 25€ ελάχιστη παραγγελία, με παράδοση εντός δυο ωρών. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν και εβδομαδιαίες προσφορές της αλυσίδας μέσα από το delivery.gr.

Η νέα υπηρεσία του delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε ήδη σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σταδιακά επεκτείνεται σε περισσότερα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε εδώ και τις προσφορές που έβαλαν τα καταστήματα Μασούτης λόγω lockdown!