Κορωνοϊός: Ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στο ημίχρονο του αγώνα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στο ημίχρονο του αγώνα

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στον φιλικό αγώνα της Τουρκίας με αντίπαλο την Κροατία, που έγινε στο γήπεδο της Μπεσίκτας, στην Κωνσταντινούπολη. Ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την ώρα που έπαιζε στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Κροατίας, Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ενημερώθηκε στο ημίχρονο, πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πλέον θα πρέπει να γίνει νέος γύρος εξέτασης ανίχνευσης κορωνοϊού ενόψει της αναμέτρησης των Κροατών με τους Σουηδούς το προσεχές Σάββατο. Με κορωνοϊό διαγνώσθηκε και κορυφαίος ηθοποιός.

Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση σπουδαίος ποδοσφαιριστής

Ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής που πέρασε κι από τον Παναθηναϊκό βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνομένος.

Πριν από 4 χρόνια ο Ντάνουτ Λούπου είχε καταφέρει να ξεγελάσει τον θάνατο, όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά πνευμονολογικά προβλήματα...

Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι καθώς ο μανιώδης καπνιστής παλαίμαχος άσος είχε πέσει σε κώμα, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να βρει νικητής.

Ήξερε όμως ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και η αλήθεια είναι ότι δεν είχε δώσει ιδιαίτερα δικαιώματα, ωστόσο ο κορωνοϊός είναι παντού και ο Λούπου από χθες είναι διασωληνωμένος σε νοσκομείο του Βουκουρεστίου.

Μάλιστα το νοσοκομείο αναφοράς «Matei Bals» δεν είχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε άλλο με τους γιατρούς να αποφεύγουν οποιαδήποτε εκτίμηση λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του. Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ντάνουτ Λούπου κορωνοϊός

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος! Πέθανε ποδοσφαιριστής στα 31 του

Θρήνο έχει σκορπίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου της Νότιας Κορέας η είδηση του θανάτου του Ναμ Τσουν Κιμ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 31 ετών σοκάροντας την οικογένειά του αλλά και τους θαυμαστές του.

Το άψυχο σώμα του 31χρονου αμυντικού της Σεούλ και της εθνικής Νότιας Κορέας, εντοπίσθηκε σε χώρο στάθμευσης, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για πιθανή αυτοκτονία.

Ο εκλιπών, είχε 114 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του νοτιοκορεατικού πρωταθλήματος με την Σεούλ, με τα «χρώματα» της οποίας κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2016 και το κύπελλο το 2013, ενώ από τη ζωή έφυγε και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.