Μεγαλόκαρδος ο Σκλαβενίτης - Συγκλονιστική κίνηση στις δύσκολες ημέρες του lockdown

Για πολλά χειροκροτήματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγαλόκαρδος ο Σκλαβενίτης - Συγκλονιστική κίνηση στις δύσκολες ημέρες του lockdown

Όπως έγινε γνωστό τον Απρίλιο που η χώρα μας βρισκόταν στο πρώτο της lockdown τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μεταξύ άλλων, συνέδραμαν σε μια πρωτοβουλία του εστιατορίου Botrini’s και της ομάδα του ξενοδοχείου Canaves Oia.

Συγκεκριμένα το εστιατόριο Botrini’s και η ομάδα του ξενοδοχείου Canaves Oia μαγειρεύουν μέσω της πρωτοβουλίας #cook4heroes για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid – 19, με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Oι ομάδες των εστιατορίων Botrini’s και Etrusco συμπράττουν με την ομάδα του Canaves Oia και ήδη μαγειρεύουν για να παρέχουν γεύματα σε προσωπικό, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς, τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής των ειδικών, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην ηρωική τους προσπάθεια. Η ενέργεια αυτή λαμβάνει χώρα, τρεις φορές την εβδομάδα για τέσσερις εβδομάδες ή όσο χρειαστεί, στο χώρο του εστιατορίου Botrini’s, όπου τηρούνται αυστηρά τα μέτρα κι ακολουθούνται κατά γράμμα όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, που όρισε ή και θα ορίσει στο μέλλον ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και το Υπουργείο Υγείας. Η διαλογή και διανομή των γευμάτων προς τα νοσοκομεία γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων.

Στην ενέργεια αυτή συνδράμουν μεταξύ πολλών άλλων οι παραγωγοί ελαιόλαδου «LIA Premium Olive Oil», “The Kotsonis estate” , Governor Γ.Δαφνής και Σ. Δαφνής Ο.Ε., “Paliolia” Ρωμανός Καρνέζης, “Terra Creta” και “Avalis”. Επίσης η «Fashion Fruits» για φρούτα και λαχανικά, η Loulis Mills για άλευρα, η κυρία Ελένη Σταθοπούλου για ψάρια, η Φάρμα Μητσόπουλος Α.Ε. για τα κρέατα, η κάβα Φ-ΟΙΝΙ-Ξ , τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και η «ipackaging» για τη συσκευασία των γευμάτων και. Καθημερινά επίσης προστίθενται κι άλλοι.

Βέβαια, και τα ΑΒ Βασιλόπουλος λίγο πριν το lockdown έκαναν κάτι που αξίζει χειροκρότημα.

Κίνηση "βόμβα" από τον Σκλαβενίτη μετά την απαγόρευση διαρκών αγαθών στα σούπερ μάρκετ λόγω lockdown

Μόλις εχθές, Τετάρτη 11/11, τέθηκε σε εφαρμογή η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει στα σούπερ μάρκετ την πώληση διαρκών αγαθών - δείτε εδώ ποια προϊόντα συμπεριλαμβάνονται ακριβώς - και τα καταστήματα Σκλαβενίτης έχουν δρομολογήσει ήδη την επόμενη κίνηση της που αναμένεται να πέσει σαν μικρή "βόμβα" στην αγορά.

Ποια η κίνηση "βόμβα" του Σκλαβενίτη

Όπως σας έχουμε προαναφέρει τα καταστήματα Σκλαβενίτης είχαν στο πρόγραμμά του να δώσουν έμφαση στην δύναμη του ίντερνετ, γι'αυτό και αρχικά ξεκίνησαν την συνεργασία τους με το e-food που πάει πάρα πολύ καλά. Το επόμενο που έχουν στα προβλεπόμενά τους είναι το ανέβασμα του Sklavenitis.gr.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες στόχος των σούπερ μάρκετ είναι το sklavenitis.gr να είναι στον αέρα κοντά στα τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη.

Η εταιρεία πάντως έχει ανακοινώσει πως προτίθεται να ξεκινήσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα μέχρι το τέλος του 2020.