Γυναίκα έπεσε στον Θερμαϊκό!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γυναίκα έπεσε στον Θερμαϊκό!

Γυναίκα έπεσε στον Θερμαϊκό στην Θεσσαλονίκη. Όλα συνέβησαν γύρω στις 22:30, όταν μία γυναίκα κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, βρέθηκε στη θάλασσα περίπου στο ύψος του Λευκού Πύργου.

Η γυναίκα που ανασύρθηκε από τη θάλασσα είχε τις αισθήσεις της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και την μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Χαλκίδα: Εκτροχιάστηκε βαγόνι τρένου

Τον εκτροχιασμό βαγονιού τρένου του ΟΣΕ στη Χαλκίδα προκάλεσε η πτώση βράχων που σημειώθηκε στις γραμμές.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππο Τσαλίδη δεν υπάρχουν τραυματίες και οι επιβάτες του τρένου μεταφέρονται ήδη προς Αθήνα.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ στην περιοχή μεταβαίνουν συνεργεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να επιχειρήσουν να επαναφέρουν το βαγόνι στις γραμμές.

Πριν λίγους μήνες είχε εκτροχιαστεί τρένο και στην Κηφισιά!

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο στην Αμαλιάδα: Άφησε την τελευταία του πνοή 30χρονος μοτοσικλετιστής

Την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, άφησε ο 30χρονος Κώστας Καυκάς από την Αμαλιάδα.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο που είχε συμβεί τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου - Στο ίδιο τροχαίο είχε σκοτωθεί η 23χρονη ξαδέρφη του

Ο νεαρός άντρας είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο τροχαίο με μηχανήπου είχε συμβεί τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, και είχε σκοτωθεί η 23χρονη συνεπιβάτης και ξαδέρφη του Αλίκη Καυκά. Τροχαίο και στην Λυκόβρυση!

Ο 30χρονος είχε διακομιστεί αρχικά στο Γ.Ν. Αμαλιάδας και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου με βαρύτατα τραύματα. Η κρισιμότητα της κατάστασής του έκανε τους γιατρούς να αποφασίσουν τη μεταφορά του στο ΠΓΝΠ.

Τα μηνύματα δεν ήταν καλά για την πορεία της υγείας του και τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα βαρύτατα τραυματά του.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί της Τετάρτης στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Αμαλιάδας.