Ανακοίνωση Lidl: Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου δεν... - Πελάτες προσοχή!

Σας αφορά σίγουρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση Lidl: Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου δεν... - Πελάτες προσοχή!

Με βάση τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση πριν από λίγες ημέρες για τα σούπερ μάρκετ τα καταστήματα Lidl αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση ώστε να ενημερώσουν τους πελάτες τους για τα προϊόντα που δεν θα έχουν δυνατότητα να παρέχουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Σημαντική ανακοίνωση από τα Lidl

Αγαπητοί πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι, από 11.11. έως και 30.11., αναστέλλονται οι πωλήσεις διαρκών αγαθών στα καταστήματά μας, στα πλαίσια της ομαλής λειτουργίας του λιανεμπορίου και της αποφυγής του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις προσφορές που έχει αυτή την εβδομάδα στα προϊόντα της η εταιρεία Lidl!

Γερό ταρακούνημα στην αγορά από τα Lidl - Ανακοίνωση κόλαφος σε μέρες lockdown!

Οι ανταγωνιστές των Lidl φαίνεται πως χάνουν έδαφος ως προς την εικόνα τους στο κοινό μετά την ανακοίνωση των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ στις δύσκολες μέρες που διανύουμε εν μέσω lockdown! Βέβαια, ίσως είναι και ένα καλό ταρακούνημα για να πράξουν αναλόγως...

Την ώρα που χιλιάδες καταστήματα και εταιρείες κάνουν απολύσεις τα Lidl ανοίγουν 31 νέες θέσεις και προσφέρουν λεφτά - δείτε εδώ τους μισθούς που δίνουν - σε ανθρώπους που τώρα τα χρειάζονται περισσότερο από ποτέ!

Οι θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές στα σούπερ μάρκετ Lidl

  • CRM Business Analyst στη Σίνδο Θεσσαλονίκης: Ως CRM Business Analyst αναλύετε δεδομένα χρηστών του καινοτόμου προγράμματος πιστότητας πελατών Lidl Plus και κατηγοριοποιείτε βάσει καταναλωτικών συμπεριφορών.
  • Υπάλληλοι Καταστήματος (μερική απασχόληση, ορισμένου χρόνου) στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης: Ως Υπάλληλος Καταστήματος αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.
  • Καθαριστής-τρια Καταστήματος (μερική απασχόληση, ορισμένου χρόνου) στη Ζάκυνθο: Ως Καθαριστής-τρια καταστήματος φροντίζετε τους χώρους πώλησης και την αποθήκη του καταστήματος, τους κοινόχρηστους χώρους του προσωπικού, καθώς και το parking πελατών.
  • Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στους Αμπελόκηπους Αττικής: Ως Βοηθός Διευθυντή/-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή/-τρια και Υποδιευθυντή/-τρια καταστήματος.
  • Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Γέρακα Αττικής: Ως Βοηθός Διευθυντή/-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή/-τρια και Υποδιευθυντή/-τρια καταστήματος.
  • Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στον Πειραιά: Ως Βοηθός Διευθυντή/-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή/-τρια και Υποδιευθυντή/-τρια καταστήματος.
  • Υποδιευθυντής-τρια Καταστήματος στην ΑΘήνα (περιοχή Κέντρο): Ως Υποδιευθυντής-τρια καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/τη Διευθυντή-τρια κατ/τος.
  • Payroll Specialist στη Σίνδο Θεσσαλονίκης: Ως Payroll Specialist συμμετέχετε στη διαδικασία μισθοδοσίας όλης της εταιρίας σε Ελλάδα και Κύπρο. Καταχωρείτε και ελέγχετε δεδομένα, επεξεργάζεστε αντίστοιχα θέματα εργαζομένων.
  • Υπάλληλος Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας: Ως Υπάλληλος Καταστήματος αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.
  • Υπάλληλος Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Κρανίδι Αργολίδος: Ως Υπάλληλος Καταστήματος αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.
  • Βοηθός Διευθυντή Καταστήματος (μερική απασχόληση) στα Τρίκαλα: Ως Βοηθός Διευθυντή/-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή/-τρια και Υποδιευθυντή/-τρια καταστήματος.
  • Υπάλληλος Διαχείρισης Εμπορευμάτων (oρισμένου χρόνου) στα Καλύβια Αττικής: Ως Υπάλληλος Διαχείρισης Εμπορευμάτων πραγματοποιείτε παραγγελίες και συμμετέχετε σε διαδικασίες παρακολούθησης, αξιολόγησης και διαχείρισης εμπορευμάτων.
  • Καθαριστής-τρια Καταστήματος (μερική απασχόληση ορισμένου χρόνου) στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας: Ως Καθαριστής-τρια καταστήματος φροντίζετε τους χώρους πώλησης και την αποθήκη του καταστήματος, τους κοινόχρηστους χώρους του προσωπικού, καθώς και το parking πελατών.
  • Καθαριστής-τρια Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας: Ως Καθαριστής-τρια καταστήματος φροντίζετε τους χώρους πώλησης και την αποθήκη του καταστήματος, τους κοινόχρηστους χώρους του προσωπικού, καθώς και το parking πελατών.
  • Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στη Σαλαμίνα Αττικής: Ως Βοηθός Διευθυντή/-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή/-τρια και Υποδιευθυντή/-τρια καταστήματος.
  • Υπάλληλοι Καταστήματος (μερική απασχόληση) στον Περισσό Αττικής: Ως Υπάλληλος Καταστήματος αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.
  • Υπάλληλος Καταστήματος (μερική απασχόληση) στην Παιανία Αττικής: Ως Υπάλληλος Καταστήματος αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.
  • Καθαριστής-τρια Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Κορωπί Αττικής: Ως Καθαριστής-τρια καταστήματος φροντίζετε τους χώρους πώλησης και την αποθήκη του καταστήματος, τους κοινόχρηστους χώρους του προσωπικού, καθώς και το parking πελατών.
  • Βοηθός Διευθυντή-ντριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Μαρκόπουλο Αττικής: Ως Βοηθός Διευθυντή/-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή/-τρια και Υποδιευθυντή/-τρια καταστήματος.
  • Υπάλληλοι Καταστήματος (μερική απασχόληση) στην Αργυρούπολη Αττικής: Ως Υπάλληλος Καταστήματος αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.
  • Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Φάληρο Αττικής: Ως Βοηθός Διευθυντή/-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή/-τρια και Υποδιευθυντή/-τρια καταστήματος.
  • Property Manager στην Αττική: Ως Property Manager λαμβάνετε μέρος στο στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της εταιρίας. Συνεργάζεστε με φορείς, παρακολουθείτε ανταγωνισμό και αναλύεται προσφορές και δείκτες.
  • Υπάλληλος Καταστήματος (4ήμερη απασχόληση, 3ώρες) στη Νικήτη Χαλκιδικής: Ως Υπάλληλος Καταστήματος αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.
  • Καθαριστής-τρια Καταστήματος (μερική απασχόληση) στη Νικήτη Χαλκιδικής: Ως Καθαριστής-τρια καταστήματος φροντίζετε τους χώρους πώλησης και την αποθήκη του καταστήματος, τους κοινόχρηστους χώρους του προσωπικού, καθώς και το parking πελατών.