Δύσκολες ώρες για τον Φάνη Χριστοπούλου - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σύρου

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Φάνη Χριστοπούλου - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σύρου

Στο νοσοκομείο της Σύρου βρίσκεται από χθες ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου και η οικογένεια του περνάει δύσκολα, καθώς ανησυχεί για την υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φάνης Χριστοδούλου διακομίσθηκε εκτάκτως από την Πάρο στη Σύρο με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745, όπου εισήχθη εκτάκτως στο καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Έγκυρες πηγές που επικαλείται το Cyclades24.gr, αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ είναι καλή και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Νωρίτερα σόκαρε την showbiz και η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Ψαριανός.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό

Μόλις πριν από μερικά λεπτά έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, πως ο Γιώργος Μαυρίδης έχει κολλήσει κορωνοϊό και αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη με τον επικίνδυνο ιό.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και μέσα από μήνυμα που έστειλε σε συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε πως θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η αγαπημένη του, Κρίστη Καθάργια.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό. Συνεργάτης της εκπομπής επικοινώνησε μαζί του και είναι συγκλονιστική η περίγραφή των όσων περνάει στο νοσοκομείο», είπαν στο Ευτυχείτε.

«Ναι δυστυχώς κόλλησα και εγώ και η γυναίκα μου και για να βρίσκομαι στο νοσοκομείο, κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς σας», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο μήνυμα που έστειλε στον συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε και μία περιπέτεια σε ταξίδι του στο εξωτερικό. Δείτε εδώ τι είχε συμβεί.