Ευχάριστα νέα για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Μόλις ανακοινώθηκαν

Η είδηση που περίμεναν όλοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Μόλις ανακοινώθηκαν

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα που έχουν κυκλοφορήσει από τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, καθώς μόλις πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε πως άνοιξε μετά από καιρό το e-shop!

Η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του eMarket «Σκλαβενίτης» (www.sklavenitis.gr) ξεκίνησε με κύριο στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, η δομή και τη λειτουργία του θα ολοκληρωθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Στη δοκιμαστική αυτή περίοδο, το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης» θα καλύπτει αρχικά το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Το eMarket διαθέτει όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα με περισσότερα από 8.500 προϊόντα.

Δεν διαθέτει είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.). Σύντομα και τα είδη bazaar θα ενταχθούν στις συλλογές του eMarket. Σημειώνεται ότι οι τιμές είναι ίδιες με τα φυσικά καταστήματα. Δείτε εδώ μία συνεργασία που έκλεισε ο Σκλαβενίτης.

Σκλαβενίτης e-shop

Το eMarket θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας, με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 30 ευρώ. Για αγορές κάτω των 30 ευρώ, υπάρχει κόστος παράδοσης το οποίο υπολογίζεται σύμφωνα με τη χιλιομετρική απόσταση του σημείου παραλαβής που έχει επιλέξει ο πελάτης. Οι παραδόσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 7.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ, ενώ η πληρωμή είναι εφικτή με όλους τους πιθανούς τρόπους που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στους πρώτους μήνες του 2020, πραγματοποιήθηκε η είσοδος της «Σκλαβενίτης» στο ψηφιακό λιανεμπόριο, μέσω της επένδυσης στο caremarket.gr ενώ η εταιρεία εξυπηρετούσε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες της και μέσω της συνεργασίας με την πλατφρόρμα e-food. Η συνεργασία με το e-food για την παραγγελία οnline προϊόντων από την «Σκλαβενίτης» συνεχίζεται κανονικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο και σύντομα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Πηγή: ethnos.gr

Σκλαβενίτης: Στο πλευρό κάθε καταναλώτριας - Σε σούπερ προσφορά προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο σπίτι

Ο Σκλαβενίτης μέσω της πλατφόρμας του e-food δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις απίστευτες προσφορές του χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς τα καταστήματα του. Μάλιστα, βρίσκεται στο πλευρό κάθε νοικοκυράς καταναλώτριας και έβαλε σε σούπερ προσφορά προϊόν, που πρέπει πάντα να υπάρχει στο σπίτι μας.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει καθημερινά προσφορές που μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο με μια απλή παραγγελία, ενώ παράλληλα διαβάστε ποια είναι τα προϊόντα που εξαφανίζονται από τα ράφια των σουπερ μάρκετ.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα απορρυπαντικά ρούχων το Skip απορρυπαντικό σκόνη πλυντηρίου ρούχων Active Clean 20 μεζ. στα 7,58 ευρώ και φυσικά είναι 1+1. Βρείτε την απίστευτη προσφορά μέσω e-food ΕΔΩ.

Απόφαση κόλαφος από τον Σκλαβενίτη εν μέσω lockdown. Σας αφορά σίγουρα αυτή η είδηση.

Σκλαβενίτης προσφορά Skip

Πηγή: athensmagazine.gr