Φρίκη στην Αγία Πετρούπολη - Άνδρας με τσεκούρι κρατάει ομήρους 6 παιδιά

Σοκαριστική είδηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φρίκη στην Αγία Πετρούπολη - Άνδρας με τσεκούρι κρατάει ομήρους 6 παιδιά

Ομήρους κρατά έξι παιδιά ένας άνδρας σε προάστιο της Αγίας Πετρούπολης, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. «Ένας άνδρας κρατά έξι παιδιά ομήρους σε διαμέρισμα στο Κολπίνο» δήλωσε στο πρακτορείο αστυνομική πηγή.

Ο άνδρας αυτός είναι οπλισμένος με τσεκούρι ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχει ζητήσει από τις Αρχές να έρθει στο σημείο η γυναίκα του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι και έξω από το Charlie Hebdo.

Σοκ είχε προκαλέσει και πριν από λίγο καιρό η εν ψυχρώ εκτέλεση στη Βιέννη

Σε συναγερμό η πρωτεύουσα της Αυστρίας μετά την επίθεση στην Βιέννη. Βίντεο κυκλοφορεί και σοκάρει, αφού δείχνει μια εν ψυχρώ εκτέλεση.

Ο τρομοκράτης φαίνεται να συναντά στο διάβα του έναν περαστικό και δεν διαστάζει να γυρίσει και να τον εκτελέσει. Στη συνέχεια, φεύγει αλλά φαίνεται να επιστρέφει και να τον πυροβολεί και πάλι, παρά το γεγονός ότι το θύμα ήταν πεσμένο στο δρόμο.

Η αυστριακή αστυνομία κάλεσε τους πολίτες της πρωτεύουσας να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τους δημόσιους χώρους, καθώς είναι σε εξέλιξη η επιχείρησή της στην καρδιά της πόλης, στην Ίνερε Στατ.

Ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι βγήκε και ο στρατός στους δρομους της Αυστριακής πρωτεύουσας με σκοπό να ενισχύσει τις αστυνομικές δυνάμεις.

Φρίκη στο Παρίσι - Ένοπλος αποκεφάλισε άνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην περιοχή Κονφλάνς Σαντ – Ονορίν. Ο ύποπτος για το έγκλημα φαίνεται πως έχει εξουδετερωθεί σε γειτονική περιοχή από τις αστυνομικές αρχές.

Η δολοφονία έλαβε χώρα κοντά σε σχολικό κτίριο, ενώ μετά την επίθεση, ο άνδρας που κρατούσε ένα μαχαίρι, απείλησε τους αστυνομικούς που άνοιξαν πυρ εναντίον του. Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, ο δράστης φαίνεται να φώναξε «Αλλάχου Ακμπάρ», κάτι το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τα γαλλικά δημοσιεύματα.

Πηγές από την γαλλική αστυνομία κάνουν λόγο για δολοφονία που συνδέεται με τρομοκρατία και εμπλοκή ατόμων που συνδέονται με εγκληματικές πράξεις. Η υποδιεύθυνση της αντιτρομοκρατικής και γενική διεύθυνση της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο.

Πηγή: iefimerida.gr