Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι

Έδωσε τέλος στη ζωή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι

Μία αληθινή τραγωδία έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άτυχος 44χρονος άνδρας αποφάσισε να πηδήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού του και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Περίπου στις 09:30, έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος πολυκατοικίας στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις συνθήκες της μοιραίας πτώσης του άνδρα, ενώ σοκ προκάλεσε και ο άνδρας που έπεσε από τη γέφυρα της Ολύμπιας Οδού.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτοκτόνησε 52χρονη θετική στον κορωνοϊό

Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το βράδυ μια 52χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καβάλας με κορωνοϊό. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το «proininews.gr», νοσηλευόταν στην κλινική COVID και πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου.

Η γυναίκα φαίνεται ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και προχθές, πηγαίνοντας στην περιοχή του Παληού στην Καβάλα, όπου έπεσε στη θάλασσα για να πνιγεί.

Μια περίοικος την είδε και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που την ανέσυραν ζωντανή. Τότε εκείνη τους είπε ότι ο λόγος που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της ήταν ότι είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό. Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

πηγή: protothema

Σε κατάσταση σοκ η Ντέπυ Γκολέμα - Ο γείτονας της έπεσε από την ταράτσα

Σοκαρισμένη είναι η Ντέπυ Γκολεμά μετά το τραγικό γεγονός που διαδραματίστηκε πριν από μερικές ώρες στην πολυκατοικία της. Ο γείτονας της αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα.

Η δημοσιογράφος δήλωσε πως το βράδυ της Τρίτης αντιλήφθηκε κάτι δυνατούς και περίεργους ήχους, χωρίς όμως να της πάει το μυαλό κάπου συγκεκριμένα. Δυστυχώς όμως το πρωί της Τετάρτης την ξύπνησε η αστυνομία και συνειδητοποίησε ότι αυτός ο θόρυβος ήταν ο γείτονας της που έπεσε, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Η ίδια ενημέρωσε τον κόσμο μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Θρίλερ στην Λάρισα με την αυτοκτονία 20χρονης!

Η ανάρτηση της Ντέπυ Γκολεμά για την αυτοκτονία του γείτονας της

"Σοκαρισμένη! Χθες βράδυ αργά, 2.30πμ. Από το παράθυρο μου άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο. Υπέθεσα πως από τον πάνω όροφο κάτι βαρύ έπεσε στο πάτωμα. Σκέφτηκα να βγω αλλά είπα τέτοια ώρα, άσε αύριο. Άλλωστε καμία φωνή δεν ακούστηκε. Μόνο ο ήχος του ασανσέρ με παραξένεψε « τέτοια ώρα» είπα, αλλά και πάλι.... Σήμερα το πρωί με ξύπνησε η αστυνομία. Ο άνδρας του διπλανού μου διαμερίσματος, είχε ανεβεί στην ταράτσα και από εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον θόρυβο τον άκουσαν και άλλοι αλλά κανείς μας δεν σκέφτηκε κάτι κακό. Ούτε η ίδια του η γυναίκα. Απίστευτο....."

Έπεσε από την ταράτσα ο γείτονας της Ντέπυ Γκολεμά