Σπαρακτική η ανάρτηση της συζύγου του 39χρονου Δημήτρη Μπέλλου - "Εγώ θα κρατήσω τον όρκο μου και..."

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σπαρακτική η ανάρτηση της συζύγου του 39χρονου Δημήτρη Μπέλλου -

Ο θάνατος από κορωνοϊό του 39χρονου DJ Δημήτρη Μπέλλου συγκλόνισε την κοινωνία καθώς είναι από τις μικρότερες ηλικίες που βλέπουμε να χάνουν την μάχη στη χώρα μας.

Η γυναίκα του αδικοχαμένου Δημήτρη με μια ανάρτηση της ράγισε καρδίες και αποχαιρέτησε τον σύζυγό της με λόγια που όλους τους λυγίζουν.

«Τι μπορώ να σου πω… τι μπορεί να ελαφρύνει τον πόνο μου αγάπη μου… μέσα σε 4 χρόνια μου χάρισες 2 αγγελούδια… τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου… τις πιο δυνατές στιγμές και έτσι ξαφνικά μια μέρα μας αφήνεις… δε σε κατηγορώ ξέρω πολύ καλά πόσο πάλεψες για να γυρίσεις σε μας… ξέρω πως ακόμη και ο θεός ζήλεψε που σε είχα δίπλα μου… Κορωνοϊός: Ακόμα δύο νεκροί σε Βόλο και Κρήτη

Eγώ θα κρατήσω τον όρκο μου θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με το καλύτερο τρόπο που μπορώ και θα ναι υπερήφανες που σε είχαν πατέρα… ήσουν ο καλύτερος φίλος, άντρας, πατέρας, αδερφός, γιος που θα μπορούσε να χε ο καθένας μας… μα πάνω απ’ όλα ο Dj της καρδιάς μας DECIBEL!! Για μας ζεις αιώνια… Σε αγαπάμε εγώ, η Μάρθα μας και η Δήμητρα μας!! Θεέ μου να μου τον προσέχεις…».

δημήτρης μπελλος συζυγος

Γιάννης Κότσιρας: "Λυγίζει" το μήνυμα του για τον αδικοχαμένο από κορωνοϊό Dj Δημήτρη Μπέλλο

Θλίψη έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο Δημήτρης Μπέλλος σε ηλικία 39 χρονών έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό. Το γεγονός λύγισε και τον τραγουδιστή Γιάννη Κότσιρα που τον γνώριζε προσωπικά.

“Τον Δημήτρη, τον γνώρισα πριν μερικούς μήνες. Ένας ταλαντούχος νέος άνθρωπος. Έχω σοκαριστεί. Και όχι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Το μόνο που είχε είναι μία υπέροχη οικογένεια με δύο παιδάκια και όλη την ζωή μπροστά του.

Έφυγε στα 39 του από κορωνοϊό. Αν δεν είχε κολλήσει COVID19 θα ζούσε. Τόσο απλά. Λυπάμαι πολύ. Προσέχετε πολύ. Σεβαστείτε τον κίνδυνο και ακολουθείτε τις οδηγίες προστασίας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους φίλους του…”. Δείτε την σπάνια φωτογραφία του τραγουδιστή με τον γιό του.