Σοκάρει ο γιος του Σάκη Σωτηράκη που πέθανε από κορωνοϊό: «Επιδεινώθηκε και τον χτύπησε στα...»

Τα λόγια του συγκλονίζουν για τα συμπτώματα που είχε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκάρει ο γιος του Σάκη Σωτηράκη που πέθανε από κορωνοϊό: «Επιδεινώθηκε και τον χτύπησε στα...»

Σοκ προκάλεσε στην Θεσσαλονίκη ο θάνατος από κορωνοϊό του Σάκη Σωτηράκη, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης. Ο γιος του 64χρονου εθελοντή, μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τα λόγια του συγκλονίζουν.

«Είχε γίνει τότε ένας σεισμός στην Θεσσαλονίκη και είχε ακούσει ντόρο να γίνεται σε μία πολυκατοικία και έτσι του βγήκε αυτό το ένστικτο και μπήκε στην οικοδομή να βοηθήσει ήταν μία κυρία που είχε καταπλακωθεί και την έσωσε εντέλει έτσι ξεκίνησε έτσι του βγήκε αυτό το μικρόβιο του εθελοντισμού.

Ήμουν περήφανος πατέρα για σένα και ήσουν το πρότυπο μου… Είναι μεγάλος και αβάσταχτος ο πόνος μου που έφυγες τόσο νωρίς κολλητέ μου. Θα σε ξαναδώ σίγουρα, μου λείπεις πολύ» έιπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είχε μόνο πυρετό και πόνο στο σώμα του, οι πόνοι που σε πιάνουν στο σώμα σου στην έβδομη όγδοη ημέρα όπως ήμασταν στο σπίτι τον έβλεπα εγώ, εγώ τον κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά δεν ανέπνεε καλά. Ήταν αθλητής και δεν κάπνιζε ποτέ πρόσεχε την διατροφή του έκανε γυμναστήριο. Πρέπει ο κόσμος να το πάρει λίγο πιο σοβαρά δεν είναι μία απλή γρίπη.

Είχε πάει στην Αϊτή, είχε πάει στο Γιάκοβλεφ, είχε πάει στον σεισμό στην Σερβία ήταν πάρα πολύ δραστήριος άνθρωπος.

Μια βδομάδα πριν πάει στο ΑΧΕΠΑ, είχε πυρετό, πονούσε το σώμα του, όπως περνά κανονικά κάποιος τον ιό έτσι τον περνούσε και ο πατέρας μου την πρώτη βδομάδα. Επιδεινώθηκε και τον χτύπησε στα πνευμόνια του. Λαχάνιαζε όταν πήγαινε από το σαλόνι ως την τουαλέτα, όταν μιλούσε στο τηλέφωνο. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Το συζήτησα μαζί του γιατί τον είδα για πρώτη φορά στη ζωή του να φοβάται, δεν φοβόταν ποτέ. Τον πήγα στο ΑΧΕΠΑ, διαγνώστηκε με πνευμονία. Έμεινε 6-7 ημέρες στην κλινική, αλλά η κατάσταση επιδεινώθηκε, αναγκάστηκαν οι γιατροί να τον βάλουν στη ΜΕΘ όπου διασωληνώθηκε» είπε, μεταξύ άλλων, ο γιος του Σάκη Σωτηράκη, Άγγελος. Δείτε ωστόσο και όλες τις εξελίξεις στην υγεία Μπέη - Μπέλλου.

Σπαρακτική και η ανάρτηση της συζύγου του 39χρονου Δημήτρη Μπέλλου που πέθανε από κορωνοϊό

Ο θάνατος από κορωνοϊό του 39χρονου DJ Δημήτρη Μπέλλου συγκλόνισε την κοινωνία καθώς είναι από τις μικρότερες ηλικίες που βλέπουμε να χάνουν την μάχη στη χώρα μας.

Η γυναίκα του αδικοχαμένου Δημήτρη με μια ανάρτηση της ράγισε καρδίες και αποχαιρέτησε τον σύζυγό της με λόγια που όλους τους λυγίζουν.

«Τι μπορώ να σου πω… τι μπορεί να ελαφρύνει τον πόνο μου αγάπη μου… μέσα σε 4 χρόνια μου χάρισες 2 αγγελούδια… τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου… τις πιο δυνατές στιγμές και έτσι ξαφνικά μια μέρα μας αφήνεις… δε σε κατηγορώ ξέρω πολύ καλά πόσο πάλεψες για να γυρίσεις σε μας… ξέρω πως ακόμη και ο θεός ζήλεψε που σε είχα δίπλα μου… Κορωνοϊός: Ακόμα δύο νεκροί σε Βόλο και Κρήτη

Eγώ θα κρατήσω τον όρκο μου θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με το καλύτερο τρόπο που μπορώ και θα ναι υπερήφανες που σε είχαν πατέρα… ήσουν ο καλύτερος φίλος, άντρας, πατέρας, αδερφός, γιος που θα μπορούσε να χε ο καθένας μας… μα πάνω απ’ όλα ο Dj της καρδιάς μας DECIBEL!! Για μας ζεις αιώνια… Σε αγαπάμε εγώ, η Μάρθα μας και η Δήμητρα μας!! Θεέ μου να μου τον προσέχεις…».

δημήτρης μπελλος συζυγος