Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συναγερμός σήμανε στην Θεσσαλονίκη με την εξαφάνιση 16χρονης

Όλες οι πληροφορίες

Συναγερμός σήμανε στην Θεσσαλονίκη με την εξαφάνιση 16χρονης
Ενημέρωση 26.11.2020 14:50
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Θεσσαλονίκη με την εξαφάνιση 16χρονης. Ειδικότερα η Αικατερίνη Μαρία Γιακουμάκη, εξαφανίστηκε στις 25/11 από τη Θεσσαλονίκη.

Η 16χρονη έχει καστανά μάτια και μαύρα - μπορντό μαλλιά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και κρατούσε μαύρη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. Εξαφανίστηκε και 14χρονη από τη Γλυφάδα.

Γλυφάδα: Συναγερμός με την εξαφάνιση 11χρονου

Εξαφανίστηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου από την περιοχή της Γλυφάδας, ο 11χρονος Αμπντούλ Αθίρ και έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Αμπντούλ Αθίρ, σήμερα Παρασκευή και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.

Ο Αμπντούλ Αθίρ έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.55 και 60 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΕΞΑΦΆΝΙΣΗ 11 ΧΡΟΝΟΥ

Πηγή: protothema.gr

Εξαφανίστηκε άνδρας στου Ζωγράφου – Απαγωγή καταγγέλλει η σύντροφός του

Η εξαφάνιση ενός 50χρονου άνδρα έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές αφού η σύντροφός του θεωρεί ότι έχει απαχθεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και η υπηρεσία Σίλβερ Αλέρτ ο Ηλίας Μπάνης εξαφανίστηκε το απόγευμα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Ο 50χρονος ο οποίος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του – δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο- μένει με τη σύντροφό του στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η σύντροφός του, η οποία ενημέρωσε και τις αρχές ανέφερε ότι από τις 16:30 το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου όταν και μίλησε μέσω βιντεοκλήσης μαζί του δεν έχει κανένα σημείο ζωής, ενώ το αυτοκίνητό του έχει βρεθεί στο γκαράζ. Ο εξαφανισμένος έχει μαζί του τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και τα δυο κινητά του τηλέφωνα, τα οποίο όμως είναι κλειστά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και όπως έχει καταθέσει η σύντροφός του, ο 50χρονος συνεργαζόταν με μάντρα αυτοκινήτων, όπου πήγαινε χαλασμένα αυτοκίνητα από το εξωτερικό για να επισκευάσουν και να τα πουλήσουν στη συνέχεια.

Η σύντροφός του το τελευταίο διάστημα τον έβλεπε ανήσυχο αλλά εκείνος το απέδιδε στον κορωνοϊό και στην οικονομική κρίση. Ήδη η σύντροφός του έχει μιλήσει στο ΑΤ. Ζωγράφου ενώ αναμένεται και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων που θα δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

εξαφάνιση Ηλίας Μπανης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Δήλωση σοκ Εξαδάκτυλου - «Θα πεθαίνουν ασθενείς με απλά νοσήματα αν...»

Αποφυλακίζεται σήμερα ο Μπάμπης Βώβος

Share