Κορωνοϊός: Ανησυχία με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο - Ανέβασε ξανά πυρετό

Δύσκολη η κατάσταση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Ανησυχία με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο - Ανέβασε ξανά πυρετό

Προβλήματα με την υγεία του λόγω κορωνοϊου φαίνεται πως αντιμετωπίζει ξανά ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος.

Σύμφωνα με το himara.gr, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε δεκατική πυρετική κίνηση και κόπωση, κάτι που προβλημάτισε τους οικείους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι επικοινώνησαν με τους θεράποντες ιατρούς του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είχε νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το himara.gr, σήμερα το πρωί τον επισκέφθηκε ιατρικό κλιμάκιο στο σπίτι του στο Ψυχικό ώστε να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είναι 91 ετών και αντιμετωπίζει υποκείμενα προβλήματα υγείας και την περασμένη Δευτέρα είχε λάβει εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό” μετά από 12μερη νοσηλεία στη ΜΕΘ. Παράλληλα, ανησυχία ξέσπασε στη χώρα μας μετά τα σημερινά κρούσματα.

Πηγή: protothema.gr

Κορωνοϊός: Έφυγε από την ζωή ο Θανάσης Κώνστας

Σε ηλικία μόλις 56 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Κώνστας έπειτα από μια μάχη τριών εβδομάδων με τον κορωνοϊό, σύμφωνα με το grtimes.gr, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Άρη. Ενώ, θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο Τζον Φαν'τ Σιπ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με ανακοίνωσή της, «εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Θανάση Κώνστα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 χρόνων. Ο εκλιπών είχε διατελέσει –μεταξύ άλλων- μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Όπως αναφέρει το yellowradio: «Ο Θανάσης Κώνστας «έφυγε» σήμερα, τόσο ήσυχα, τόσο αθόρυβα από κοντά μας σε ηλικία μόλις 56 χρόνων, μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε επί 21 μέρες με τον καταραμένο κορωνοϊό. Πάλεψε σαν ήρωας με τη γνωστή του μνημειώδη αξιοπρέπεια στην ΜΕΘ του Αγίου Παύλου, χωρίς να δυσανασχετήσει λεπτό, χωρίς να παραπονεθεί, δίνοντας μόνο τη μάχη, όπως έκανε τόσα χρόνια, από μικρό παιδί…

Με πείσμα, αθόρυβα, παλικαρίσια. Η μοίρα όμως ήταν σκληρή μαζί του, σκληρή και άδικη απέναντι σ’ ένα στολίδι πραγματικό της οικογένειας του Άρη, η οποία είναι πλέον πιο φτωχή από σήμερα. Ο δικός μας Θανάσης, ο Θανάσης που ήταν φίλος, αδελφός, πατέρας, συνεργάτης μάς αφήνει ορφανούς». Ταυτόχρονα, κατέληξε ο ασθενής που διακοσμίστηκε από τη Δράμα στο «Αττικόν».

Πηγή: athensmagazine.gr