Sean Connery: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ένα μήνα μετά το χαμό του

Τι λέει η ιατρική απόφαση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Sean Connery: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ένα μήνα μετά το χαμό του

Πριν από ένα μήνα, 31 Οκτωβρίου έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο Sean Connery, γεγονός που συγκλόνισε τον κινηματογραφικό κόσμο. Τώρα, ένα μήνα μετά έγινε γνωστό το αίτιο του θανάτου του.

Αυτό είναι το ιατρικό πόρισμα για τον θάνατο του Sean Connery

O Sean Connery πέθανε στον ύπνο του από πνευμονία, καρδιακή ανεπάρκεια και γηρατειά. Το TMZ έλαβε το πιστοποιητικό θανάτου του Connery και δείχνει ότι πέθανε από αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω πνευμονίας, γήρατος και κολπικής μαρμαρυγής, έναν ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακής ανεπάρκειας και άλλων επιπλοκών που σχετίζονται με την καρδιά.

Το έγγραφο δείχνει ότι πέθανε στις 31 Οκτωβρίου στις 1:30 π.μ. στο σπίτι του στις Μπαχάμες. Το επάγγελμά του αναφέρεται ως συνταξιούχος ηθοποιός. Όπως αναφέραμε η σύζυγος του Sean, Micheline Roquebrune, είπε ότι ο Sean πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στην ηλικία των 90. Eγινε γνωστό πως πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος.

Πένθος - Έφυγε από τη ζωή ο ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Darth Vader»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο David Prowse, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Darth Vader στην πρώτη τριλογία ταινιών Star Wars.

Ο θάνατος του Prowse επιβεβαιώθηκε στο The Hollywood Reporter από τον ατζέντη του Thomas Bowington το Σάββατο το βράδυ.

Από την άλλη, το πρακτορείο Bowington Management μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα στο Twitter, ανακοινώνοντας το θάνατό του ηθοποιού με «μεγάλη λύπη και θλίψη για εμάς και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνουμε ότι ο David Prowse πέθανε σε ηλικία 85 ετών».

david prowse

Πέθανε η ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ακόμα ένα δυσάρεστο νέο και μια μεγάλη απώλεια για το θέατρο και τον πολιτισμό μας.. Η σπουδαία κυρία του θεάτρου μας και πρωταγωνίστρια των μεγάλων ταινιών του Θόδωρου Αγγελόπουλου, Ευα Κοταμανίδου και δασκάλα τόσων ηθοποιών έφυγε τα ξημερώματα...

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας και ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα προσέφερες και κυρίως για το ήθος με το οποιο υπηρετησες την τέχνη και τον πολιτισμό μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Εύα Κοταμανίδου γεννήθηκε το 1936 στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν. Έγινε γνωστή από τις ταινίες του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, όπως “Ο Θίασος”, “Μεγαλέξαντρος”, “Τοπίο στην ομίχλη” και “Το βλέμμα του Οδυσσέα”. Επίσης, είχε πολλές εμφανίσεις στο θέατρο και στην τηλεόραση.