Κορωνοϊός: Νεκρή 58χρονη νοσηλεύτρια στη Δράμα

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Νεκρή 58χρονη νοσηλεύτρια στη Δράμα

Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε μία 58χρονη νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, η οποία, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, εργαζόταν σε νοσοκομείο της Δράμας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Ομοσπονδία:

«Άλλη μια συνάδελφος 58χρονη νοσηλεύτρια μητέρα δύο παιδιών από το νοσοκομείο της Δράμας έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης χτυπημένη από κορωνοϊό.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν λίγες ημέρες γέννησε η κόρη της στο νοσοκομείο Δράμας με καισαρική και βρέθηκαν θετικοί στο κορωνοϊό μητέρα και νεογνό μετά τον τοκετό.

Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους της. Μας προκαλεί θλίψη και οργή η νέα απώλεια συναδέλφου. Δεν φταίει για όλα η κακή μοίρα. Επιτέλους πάρτε μέτρα». Ταυτόχρονα, και ένας 70χρονος στη Χαλκίδα έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Πηγή: grtimes.gr

Κορωνοϊός: Ακόμα ένας νεκρός στη Θεσσαλία

Πρόκειται για μια γυναίκα 84 ετών που έχασε τη «μάχη» με τον κορωνοϊό ανεβάζοντας σε 62 το αριθμό των νεκρών στη Μαγνησία κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύονται 92 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 5 στους θαλάμους αρνητικής πίεσης, οι 8 στη ΜΕΘ και οι υπόλοιποι στις τρεις κλινικές covid.

Επίσης, στην Παιδιατρική κλινική νοσηλεύεται ένα αγοράκι 2,5 ετών μαζί με τη μητέρα του.

Κορωνοϊός: Ακόμα ένας νεκρός στη Κρήτη - 14 οι θάνατοι στο νησί

Μεγαλώνει ο αριθμός των ατόμων που έχασαν την ζωή τους από τον κορωνοϊό σε νοσοκομεία της Κρήτης. Τελευταίο θύμα του φονικού ιού, μια γυναίκα ηλικίας 92 χρονών που νοσηλευόταν τις προηγούμενες ημέρες στην κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα αποτελεί το 14ο θύμα του κορωνοϊού στην Κρήτη ενώ υπενθυμίζουμε πως το περασμένο Σάββατο πέθανε μια 59χρονη γυναίκα που δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ενώ τις τελευταίες μέρες καταγράφεται αύξηση στους θανάτους καθώς ακόμα δύο συνάνθρωποι μας έφυγαν από την ζωή σε νοσοκομεία των Χανίων και Ηρακλείου.

Πηγή: flashnews.gr