Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη: Συνελήφθη 20χρονος

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη: Συνελήφθη 20χρονος

Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε τη Σαντορίνη την Παρασκευή με θύμα έναν ξενοδόχο της Οίας. Σύμφωνα με πληροφορίες για το άγριο έγκλημα, τη δολοφονία του άτυχου ξενοδόχου συνελήφθη ένας 20χρονος.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό, με τον 20χρονο να υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ, τα οποία δεν του έδωσε και αποφάσισε να τον σκοτώσει.

Να σημειωθεί ότι ο ξενοδόχος βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί νεκρός στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Οία της Σαντορίνης. Η σορός του ήταν απανθρακωμένη, ενώ είχε ξεσπάσει φωτιά στο χώρο της ρεσεψιόν. Το γεγονός ότι η φωτιά ήταν περιορισμένη αλλά και κάποιες κυλίδες αίματος που βρέθηκαν οδήγησαν τις αρχές στη διαπίστωση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για δυστύχημα και αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες που κατέληξαν σήμερα, με τη σύλληψη του 20χρονου για το άγριο έγκλημα.

Πηγή: iefimerida.gr

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη: Νεκροτομή στην σορό του ιδιοκτήτη - Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια

Θρίλερ έχει ξεσπάσει στην Σαντορίνη με το τι πραγματικά συνέβη στο ξενοδοχείο! Τι κρύβεται πίσω από την φωτιά;Η νεκροτομή που θα γίνει πιθανότατα σήμερα στην απανθρακωμένη σορό του 69χρονου ιδιοκτήτη γνωστού ξενοδοχείου στη Σαντορίνη αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο σε μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιορισμένο χώρο, πίσω από τη ρεσεψιόν.

Η σορός έχει μεταφερθεί στην Νάξο, όμως αν απαιτηθούν πιο εξειδικευμένες ιατροδικαστικές έρευνες θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, ενώ έχουν παραγγελθεί τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Ο 69χρονος Νίκος Χ., που ζούσε μόνος στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του “Nikos Villas”, είχε βρεθεί νεκρός μετά την κατάσβεση μικρής έκτασης φωτιάς, το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν σε ένα μικρό κουζινάκι δίπλα του έστρεψαν τις έρευνες στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Πάντως, στο ξενοδοχείο δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ούτε ενώ και το χρηματοκιβώτιο το οποίο υπήρχε ήταν άθικτο. Οι ειδικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών από την Αθήνα που έκαναν λεπτομερή έρευνα στο ξενοδοχείο, παρέλαβαν οικιακά γκαζάκια που βρέθηκαν στον χώρο και τα εξετάζουν για τυχόν αποτυπώματα και DNA. Ο 69χρονος ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί, δεν είχε εχθρούς και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Πηγή: Protothema.gr