Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην Γερμανία - Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματισμένους

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην Γερμανία - Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματισμένους

Πάνω σε πεζούς έπεσε αυτοκίνητο στην πόλη Τρίερ της Γερμανίας, ενώ όπως μεταδίδεται υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της FAZ κάνουν λόγο και για έναν νεκρό.

Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο SWR, ο οδηγός έχει συλληφθεί από την αστυνομία, ενώ δεν έχουν γίνει σαφείς λεπτομέρειες του περιστατικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, ενώ η τοπική αστυνομία ζητά από τους πολίτες να μην πλησιάζουν την περιοχή. Θρίλερ επικρατεί και στην Λάρισα. 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της.

πηγή: protothema

Δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός οδηγός

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στα Πεύκα, στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου στις 06:30 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη Λεωφόρο Παπανικολάου.

Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε πυροσβέστες, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες.

Ένα τουλάχιστον άτομο τραυματίστηκε θανάσιμα.

Τροχαίο ατύχημα στη Βασιλίσσης Σοφίας προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτή την ώρα στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του σταθμού του μετρό «Ευαγγελισμός», εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα ενώ υπάρχει και ένας ελαφρά τραυματίας. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της τροχαίας με σκοπό να διεκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

πηγή: protothema

Τραγωδία στο Γιαννιστοχώρι: Νεκρός 34χρονος οδηγός νταλίκας

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος το πρωί της Τετάρτης (25/11) στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Γιαννιτσοχωρίου αφού τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, μια νταλίκα που κατευθυνόταν στην Εθνική οδό από Πύργο προς Κυπαρισσία, εξετράπη της πορείας της κάτω από άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα τον θανάσιμο εγκλωβισμό του οδηγού της.

Ο οδηγός αφού τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο ΓΝ-ΚΥ Κρεστένων εκεί όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Νεκρός σε τροχαίο διεθνής ποδοσφαιριστής

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστή, Ανέλε Ενγκόνκα πέθανε σε τροχαίο ατύχημα σε ηλικία 33 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση είναι η συνοδηγός.

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου φέρεται να τράκαρε ενώ οδηγούσε στην επαρχία KwaZulu-Natal σήμερα το πρωί και πέθανε ακαριαία, αφού βγήκε έξω από το όχημά του μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό Μέσο eNCA .

Ο Ανέλε Ενγκόνκα ταξίδευε προς το Ντέρμπαν από το Γιοχάνεσμπουργκ και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι αυτή τη στιγμή, συνθήκες, ενεπλάκη στο τροχαίο. Ενώ, νεκρός από κορωνοϊό είναι Έλληνας DJ.