Τραγωδία στην Κέρκυρα - Νεκρή 15χρονη σε τροχαίο

Ασύλληπτος θρήνος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Κέρκυρα - Νεκρή 15χρονη σε τροχαίο

Μία αληθινή τραγωδία σημειώθηκε πριν από μερικές ώρες στην Κέρκυρα καθώς μία άτυχη 15χρονο τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Παλαιοκαστρίτσας, όταν την παρέσυρε μηχανή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 15χρονη παρασύρθηκε στην προσπάθεια της να διασχίσει το δρόμο, ενώ ένα ακόμα άτομο έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ μία τραγωδία σημειώθηκε και στα Καλύβια καθώς ένας άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς.

Πηγή: eleftherosytpos.gr

Θρήνος στην Κατερίνη - Βρέθηκε νεκρός ο 47χρονος που είχε εξαφανιστεί

Τραγική επίλογο είχε η αναζήτηση του 47χρονου άνδρα, καθώς νωρίτερα την Τρίτη εντοπίστηκε νεκρός στην Κατερίνη και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχε εξαφανιστεί στις 15 Νοεμβρίου και έχει ξεσπάσει θρήνος στην πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός στην περιοχή της Κατερίνης, σε κοντινή απόσταση από το σημείο από το οποίο είχε εξαφανιστεί. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης είχε εξαφανιστεί στις 15.11.2020, από την περιοχή της Κατερίνης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Κουνατίδη στις 16.11.2020, μεσημεριανές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών και της συζύγου του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κουνατίδη, οι οποίοι έχασαν άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν», ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον θάνατο του προέδρου της Longchamp.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος έχει ξεσπάσει και στη Γερμανία καθώς αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Πάνω σε πεζούς έπεσε αυτοκίνητο στην πόλη Τρίερ της Γερμανίας, ενώ όπως μεταδίδεται υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της FAZ κάνουν λόγο και για έναν νεκρό.

Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο SWR, ο οδηγός έχει συλληφθεί από την αστυνομία, ενώ δεν έχουν γίνει σαφείς λεπτομέρειες του περιστατικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, ενώ η τοπική αστυνομία ζητά από τους πολίτες να μην πλησιάζουν την περιοχή. Θρίλερ επικρατεί και στην Λάρισα. 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της.

πηγή: protothema