Κορωνοϊός: Επτά συλλήψεις στη Κρήτη μετά από τη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια

Μαζεύτηκαν για να παίξουν χαρτιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Επτά συλλήψεις στη Κρήτη μετά από τη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια

Στη σύλληψη επτά ατόμων, που εν μέσω της καραντίνας του κορωνοϊου, έπαιζαν τυχερά παιχνίδια, προχώρησε η αστυνομία στο Ρέθυμνο.

Η σύλληψη των επτά ατόμων έγινε όταν μετά από έλεγχο σε επιχείρηση διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης της είχε επιτρέψει σε ακόμα έξι άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού με χαρτιά.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2.985 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού και δύο τράπουλες.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη και των παικτών βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης. Στο μεταξύ, εντοπίστηκαν 29 κρούσματα στο στρατόπεδο της Τρίπολης.

Πηγή: protothema.gr

Σκάνδαλο στη showbiz - Πασίγνωστη τραγουδίστρια «έσπασε» την καραντίνα και έκανε πάρτι με 30 άτομα

Ένα μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ώρες στη showbiz καθώς μία πασίγνωστη τραγουδίστρια, αψήφησε τα μέτρα, έσπασε την καραντίνα και έκανε πάρτι με 30 άτομα ενώ όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε lockdown λόγω του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού.

Η τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της και έτσι οι φίλοι της, της οργάνωσαν ένα ξεχωριστό πάρτι, χωρίς να λάβουν υπ' όψη τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που έκανε πάρτι μέσα στην καραντίνα

Ο λόγος για τη Ρίτα Όρα, η οποία μόλις συνειδητοποίησε τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί στα social media, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Γεια σας, Έκανα ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσω τα 30α γενέθλιά μου. Ήταν μια απόφαση της στιγμής σε συνδυασμό με την παρεξήγηση πως ετοιμαζόμαστε να βγούμε από το lockdown και δεν θα υπήρχε πρόβλημα…

Λυπάμαι ειλικρινά που παρέβλεψα τους κανόνες και που έθεσα σε κίνδυνο την υγεία κάποιον ανθρώπων. Αυτό ήταν ένα σοβαρό κι αδικαιολόγητο λάθος. Μετά από ενημέρωση για τους περιορισμούς, κατάλαβα πόσο ανεύθυνες ήταν οι πράξεις μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη τους.

Νιώθω πολύ άσχημα, καθώς ενημερώθηκα από πρώτο χέρι για το πόσο πολύ έχουν μοχθήσει κάποιοι άνθρωποι για να ξεπεράσουμε αυτήν την ασθένεια και πόσες θυσίες έχει κάνει ο κόσμος και οι επιχειρηματίες, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς. Παρόλα αυτά, η πράξη μου ήταν λάθος και θέλω να απολογηθώ γι’ αυτήν», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ πάρτι με τουλάχιστον 10 άτομα έγινε και στο Αλιβέρι.

Ρίτα Όρα πάρτι καραντίνα