Μεγάλη έκρηξη στο Μπρίστολ - Νεκροί και τραυματίες

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μεγάλη έκρηξη στο Μπρίστολ - Νεκροί και τραυματίες

Συγκεκριμένα, η μεγάλη έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε μια αποθήκη, το πρωί της Πέμπτης κοντά στο Μπρίστολ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Sputnik, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Όπως αναφέρει η τοπική Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης υπήρξαν πολλά «θύματα» μετά το «σοβαρό περιστατικό» στην περιοχή Avonmouth κοντά στο Μπρίστολ.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε στη MailOnline ότι προκλήθηκαν αρκετές εστίες φωτιάς από την έκρηξη στο King Weston Lane.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι άκουσε «μία πολύ δυνατή έκρηξη που κούνησε ολόκληρα κτήρια», σύμφωνα με το BBC.

Τουλάχιστον 10 ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ διέκοψε τη λειτουργία του ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης που βρίσκεται κοντά στο σημείο της έκρηξης. Θρήνος επικρατεί και στους Αγίους Θεοδώρους με τον 28χρονο που αυτοκτόνησε με λουρί σκύλου!

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός ένας 14χρονος που παρασύρθηκε από μηχανή

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά τον άδικο χαμό του 14χρονου Σπύρου Καρπατσέλη που έχασε τη ζωή του αργά χθες το απόγευμα σε τροχαίο, στις Αλυκές ποταμού Κέρκυρας. Σύμφωνα με την οικογένειά του, το άτυχο παιδί κρατούσε τη σανίδα του σκέιτ στα χέρια του όταν παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα τη στιγμή που πήγαινε να περάσει τον δρόμο.

Όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο ήταν ήδη αργά. Ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει την τραγική κατάληξη του παιδιού, νοσηλεύεται με βαριά κατάγματα στο νοσοκομείο Κέρκυρας ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος: «Όλοι εδώ στο νησί είμαστε συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», λέει κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει: «Γνωρίζαμε τον Σπύρο και την εξαιρετική οικογένειά του, η μητέρα του είναι δικηγόρος και ο πατέρας του έχει την ακαδημία του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα.

Το κακό που βρήκε αυτούς τους ανθρώπους ξεπερνά κάθε φαντασία… Όσον αφορά στον οδηγό της μοτοσυκλέτας είναι διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Κέρκυρας. Κανονικά σχολάει στις πέντε το απόγευμα από την εργασία του αλλά εχθές, λόγω φόρτου εργασίας των ημερών, αποφάσισε να φύγει αργότερα, με αποτέλεσμα να γίνει το κακό. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και κανείς δεν του έχει πει ότι ο Σπυράκος έφυγε… Από όπου κι αν πιάσεις αυτήν την ιστορία, πρόκειται για ένα πραγματικό δράμα…».