Έκτακτη προειδοποίηση της ΕΥΔΑΠ - Σε ποιες περιοχές κόβεται το νερό;

Σας αφορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκτακτη προειδοποίηση της ΕΥΔΑΠ - Σε ποιες περιοχές κόβεται το νερό;

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουν οι πολίτες τεσσάρων περιοχών της Αθήνας, καθώς θα υπάρξει διακοπή νερού σήμερα 04/12/20, στην οποία θα προχωρήσει η ΕΥΔΑΠ.

Συγκεκριμένα, η Κηφισιά, τα Μελίσσια, το Χαιδάρι και το Χαλάνδρι για κάποιες ώρες δεν θα έχουν νερό, με την ΕΥΔΑΠ να βγάζει αναλυτική ανακοίνωση.

ΚΗΦΙΣΙΑ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ
(ΑΝΩ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΗΦΙΣΙΑ) Αρκαδίου και Δωδεκανήσου, επηρεάζει και τα Άνω Μελίσσια

ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ
(ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ) Λαχανά Καί Ρούμελης

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ
(ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ) Αγίου Γεωργίου Καί Ομήρου

ΧΑΙΔΑΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΧΑΙΔΑΡΙ
(ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, ΧΑΙΔΑΡΙ) Ανδρούτσου και Ανθέων

ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
(ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ) Μπιζανίου 9 και Σαρανταπόρου

Δείτε εδώ την έκτακτη αλλαγή για όλα τα σούπερ μάρκετ της αγοράς!

Κορωνοϊός: Τότε ξεκινάει ο εμβολιασμός στην Ελλάδα

Την πληροφορία ότι οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star, υπολογίζεται ότι μέσα σε ένα μήνα θα γίνουν συνολικά 1.600.000 εμβολιασμοί. Έναν μήνα μετά, περί τα μέσα Μαρτίου, αναμένεται να αρχίσει να εμβολιάζεται ο γενικός πληθυσμός.

Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, όπου κάθε μήνα υπολογίζεται ότι θα εμβολιάζονται κατά μέσο όρο 750.000 πολίτες. Ο στόχος είναι μέχρι τον Ιούλιο του 2021 να έχουν εμβολιαστεί 5.500.000 άτομα, αριθμός που αφορά σχεδόν τον μισό πληθυσμό, ενώ την ίδια στιγμή ανησυχία επικρατεί για ένα κρούσμα που εντοπίστηκε στη Λαμία.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στην Ελλάδα οι πρώτες δόσεις υπολογίζεται ότι θα φθάσουν στις αρχές του νέου έτους. Ήδη ετοιμάζονται τα εμβολιαστικά κέντρα και οι καμπάνιες ενημέρωσης των πολιτών για τον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η χώρα μας θα προμηθευθεί 590.000 δόσεις εμβολίων της Pfizer την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, 200.000 δόσεις της Moderna στα τέλη του Ιανουαρίου και 750.000 δόσεις εμβολίου της Astra Zeneca γύρω στις 10 Φεβρουαρίου.

Πηγή: iefimerida.gr